Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történhet valami?
Figyelt kérdés
Erre a hétvégere megyünk pár haverral le a Balcsira egyikük nyaralójába és tervezünk egy kis italozást, házibulizást de csak hárman.Szerintetek ha eleget ittunk akkor benne lennének egy kis kalandozásban?
Mindketten heterók és nincs most senkijük.
Én 18 vagyok ők 19 évesek.
2018. febr. 8. 19:17
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha teljesen hetero-k akkor ne reménykedj.
2/7 anonim válasza:
Lehet megvernek, ha rájuk mozdulsz.
3/7 anonim válasza:
Nem lehetne békén hagyni azt a pár heteró férfit,aki megmaradt még annak?
4/7 anonim válasza:
Ha nagyon jóba lennénk elküldenélek a ...ba. Ha meg nem akkor lehet hogy kapnál egy két fülest is :D
5/7 anonim válasza:
Hát, mit figyeltél meg rajtuk, hogyan viszonyulnak ehhez a témához alapesetben?
HA egy aprócska kíváncsiság is van bennük, és a hangulat is úgy hozza majd, TALÁN benne lennének. :D De ha nem megy, ne akard erőltetni, mert annak odalenne a könnyedsége. Nehogy rosszul gyere ki belőle, vagy kellemetlen legyen bárkinek is. Viszont ha úgy látod, hogy tényleg adnák a dolgot a móka kedvéért, hajrá! ;)
6/7 anonim válasza:
Meleg vagyok. Egy kollégiumban élek és szomorúan konstatálom, hogy az ilyenek miatt az emberek azt gondolják, hogy egy meleg egy kollégiumban biztos rányomul majd más fiúkra... Ez annyira szomorú. :( És igen nehéz így az önfelvállalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!