Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megtörtént életem első spontán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörtént életem első spontán aktusa, eddig el se hittem hogy ilyen is történhet. Nektek volt már spontán kalandotok?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem :( Neked hogy történt?
2021. nov. 14. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajna nekem sem.. De sztorikat én is hallgatnék :)
2021. nov. 14. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még nem volt, de jó lenne
2021. nov. 14. 19:14
 4/6 kalandvagy1986 ***** válasza:
59%
Lehet fura, de néha az élet már csak ilyen. Próbálni kell nyitott szemmel járni és olvasni az esetleges jelekből... Fura mert mi pl. hármashoz keresünk lányt - azért az is szülhet kellemetlen szituációkat. Elterveztem: ha lánnyal/ nővel lenne flört és megkérdezné mit szeretnék tőle, elmondanám hogy ha kíváncsi jöjjön fel, bemutatom páromnak... :D
2021. nov. 14. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:
94%

Aki tartja az EÜ vizsgára való felkészítést, ami kell a jogsihoz, na 5 alkalmas volt az oktatás, és az 5 alkalom alatt folyamatosan nyomult a tanár, nem tudom honnan szimatolta ki, hogy meleg vagyok, amikor teljesen férfiasan viselkedek, meg öltözködök.

Na mindegy, alapvetően nem is tetszett külsőre, viszont folyamatosan nézett, mosolygott, véletlen érintések, a különböző fogásoknál éreztem amikor átkarol, hogy áll a farka, na végülis az 5.-ik utolsó alkalom után meghívott mindenkit egy limonádéra a közeli büfében, (kiscsoportos volt az oktatás), mi egy picit tovább maradtunk kettesben, és nem vagyok rá büszke, de vele töltöttem aznap az éjszakát, és az egész estét végig szexeltük, olyannyira spontán volt, hogy még gumit sem használt, ő volt eddig az első és egyetlen aki gumi nélkül dugott meg, és belém élvezett, illetve ő volt akkor az első akinek engedtem, hogy az arcomra élvezzen. (szerencsére nem kaptam el semmilyen fertőzést, voltam utána teszteken)

A fickó egyáltalán nem az esetem (nem is értem miért feküdtem le vele), és nagyon megbántam amikor reggel mellette keltem fel, hogy lefeküdtem vele, és hogy éppen a pucér seggemet öleli és szorítja hozzá a farkát.

Talán azért feküdtem le vele, mert izgalmassá tette, hogy végül is élőben próbálkozott, és nem zsákbamacska, hanem egy húsvér valódi ember volt, aki tuti nem eltűnős, tuti nem kamuzik, illetve az, hogy nagyon nagyon magabiztos volt.

Ez az egy éjszakás kalandom volt vele, utána nem beszéltünk 1,5 évig, tegnap találkoztam vele a benzinkúton, már sokkal szexibb, lefogyott, picit megizmosodott, már sokkal inkább az esetem ráadásul ma szembejött Tinderen is, ki tudja, lehet lesz még lesz ennek folytatása :).

2021. nov. 14. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Na és hogy jött össze? :P
2021. nov. 14. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!