Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Outolni készülök a nárcisztikus édesapámnak, mire készüljek?
Sajnos a családom egyik jellemvonása a nárcizmus. Nagymamám is ilyen volt, anyám pláne, apám is, bátyám is, meg picit én is.
Tudni kell rólam, hogy 30 vagyok, tavaly outoltam otthon anyunak, aki rosszul fogadta annak ellenére, hogy liberális. Azóta van egy barátom, akiről reméli anyám, hogy egy ponton szakít velem, szal elkezdhetek végre csajozni...
Apámmal mindig is semleges volt a viszonyom. Szeret engem, minden évben elmegyünk valahova kirándulni, utazni, de igazából mindig csak ő beszél. Sosem kérdezte igazán nekem milyen a szerelmi életem. Pár éve külfölfön élek, de mikor hazamentem, mindig elszalasztottam a lehetőséget, hogy outoljak neki. Ezért gondolkodom azon, hogy meg kellene ejtenem telefonban. Így nekem sem kellene hazudnom, ha otthon csak egy napra megyek haza. Párom is pesti, így főként nála lennék nyílván. Mit gondoltok?
Szurkolok neked.
Már rég óta gondolkozol ezen
Hajrá, ez az egyenes u út.
"tavaly outoltam otthon anyunak, aki rosszul fogadta annak ellenére, hogy liberális."
Tehát nem liberális.
Vallj színt,legyél őszinte.
Önmagad elfogadása a lefontosabb.
Ne számítson a válasz.
Ne törődj vele mit gondolnak mások.
Legyél boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!