Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus kapcsolatban volt része valakinek?
Hetero nő vagyok, nem tudom mennyire releváns a válaszom, de nekem volt.
29N
Miért van valaki ilyen kapcsolatban,ha nem jó neki?
Nem értem. Ha nem lehet változtatni,akkor szépen ki kell lépni belőle.És nincs gond.
#2: Nem olyan könnyű az. A nárcisztikus mindent meg fog tenni hogy elhitesse veled, te vagy a probléma és nem ő. Olyan szinten hogy már a saját érzéseidet is megkérdőjelezed, és már magadat gázlángozod. Azért marad bent valaki egy ilyen abuzív kapcsolatban, mert nem lát át a nárcisztikus illúzióin.
Ezt azért tudom, mert magam is átéltem legutolsó exemmel. Egy nárcisztikussal nem úgy megy a szakítás, mint mással. Ha meg akarnak tartani (már pedig meg akarnak ha már egyszer behódoltál nekik), akkor nem fognak egy könnyen elengedni. Én is csak úgy tudtam szabadulni tőle, hogy telefonon elmondtam neki mi a szitu, majd letiltottam mindenhonnan. Ha másképp csinálom, akkor esélyt adtam volna neki hogy tovább manipuláljon és visszaédesgessen magához. Tudom, mert próbáltam vele normálisan is szakítani többször is.
Azért írtam, amit írtam, mert egy barátom ilyen kapcsolatban van évek óta. Kb nyolcszor szakítottak,de mindig újrakezdik.És mindig a barátom az,aki visszamászik a dupla annyi idős barátjához - aki szerintem ezzel bőven visszaél.
Már a mi barátságunk is kezd kihűlni,hála ennek a kedves embernek,aki "megnárcizta ". van,hogy fél évente egyszer tudok fél órára találkozni a sráccal, akivel előtte már öt éve jóban rosszban együtt voltunk :(
Sajnos hiába mondtam el neki többször,még é voltam a hibás ezért.Már nem szólok semmit.
#2-es vagyok
Ha valamin nem tudsz változtatni, fogadd el. Keress valakit, aki behódol neked, találsz majd nem is egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!