Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen olyan jelei vannak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen olyan jelei vannak egy meleg srácnak, aki nárcisztikus személyiség?

Figyelt kérdés
Ti is randiztatok már ilyennel? Volt aki után ghostolt titeket? Vagy esetleg voltatok ilyennel kapcsolatban?

2023. ápr. 3. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Hát mindenkivel g@cizik.
2023. ápr. 3. 11:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

21 éves volt mint én. Háromszor találkoztunk kb. Mind végig magát fényezte hogy milyen sikeres a pasik terén,kb minden pasi ő érte van úgy gondolta.. És hogy már milyen sok pasival szexelt. Közben meg másokat kritizált és lenézett hogy jaj de szarul néz ki ez meg az,majd végén közölte tőlem se akar semmit (mondjuk én se tőle). De ha valaki őt kritizálta azonnal hisztirohamot kapott. Nem csodálom hogy suliban megkenték ahogy mesélte egyszer..

Másik: Egy roma srác volt. Végig arról regélt hogy a zeneiparban milyen sikeres lesz főleg külföldön. (Persze normál munka nuku és csak álmodozik).. Rólam kb semmit nem kérdezett..

2023. ápr. 3. 12:37
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
A nagy igazim sajnos utólag vált skizofrénné, valakik ki is használják a helyzetet, és ez váltott ki benne nárcizmust is. Csak neki van igaza és rohadt szemét vagyok. Miközben semmit sem tettem, egyik napról másikra tűnt el, kvázi módon megcsalva szakított. Szerinte normálisan szakított és ezt sem lehet megmagyarázni neki. Nem lehet segíteni rajta, mert többen éltetik ezt benne. :-( A játékklubos bandában a központi Marci nevű srác több társasággal is csinálja ezt, valahogyan ő teszi ilyenné az embereket. Kerüljétek el.
2023. ápr. 3. 13:38
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer szeretnék találkozni egy olyan meleggel, aki nem az, vagy nincs egyéb zizije.
2023. ápr. 3. 14:07
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

"A játékklubos bandában a központi Marci nevű srác"

Ő valami közismert meleg figura?

Skizofrénnek nem sokáig lesznek barátai, mert egy idő után bezárkózik a saját világába.

2023. ápr. 3. 14:10
 6/16 A kérdező kommentje:

Na leirom a sztorimat: en nagyon rovid ideig randiztam egy sraccal, de elso alkalommal megfogott. Nagyon jo emberismero volt es alig par ora ismertseg utan tudta, hogy vehet le a labamrol. Volt kemény 5 randink, majd en kulfoldre mentem egy hosszabb kikuldetesre..4 hetre. Mikor megint talalkoztunk mar furan viselkedett, majd masnap szakitott.

En teljesen kivoltam, pszichologusra volt szuksegem. Majd en hulye, ahelyett h lezartam volna az egeszet, tovabbra is baratkozni akartam vele. Meg talizott is velem egyszer. Makd egy honapra ra egyik naprol a masikra elhalt a beszelgetes, soha nem irt vissza.

Es meg o oktatott ki, hogy nekem kellene magamba neznem, tudnom mit akarok elerni az elettol. Meg ilyen nagyon apro dolgokba olyan dolgokat latott bele ami total kamu volt. Pl h szerinte anyukam befolyasa alatt vagyok 100%-ban....

Na mindegy, rohadtul faj, mert becsapott, nem errol volt szo, majd szepen lelepett. De jobb is igy, mert az ilyen gerinctelen fergek nem kellenek senkinek az eletebe. Nekem jol jott a tarsasag miatt, de semmi pluszt nem ad hozza az eletemhez ez az ember.

2023. ápr. 3. 14:18
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Emberi viselkedésre ne keress magyarázatot, ha a legkisebb jelét is látod, hogy valami nem stimmel, vagy nem kellesz neki, hagyd a fenébe és lépj tovább. Nem szabad az ilyenekkel foglalkozni, vagy bánkódni miattuk, mert rámész idegileg/lelkileg.

Ha esetleg később mégis keresne, egy szóval se reagálj rá. Aminek vége, annak legyen végleg vége.

2023. ápr. 3. 15:07
 8/16 A kérdező kommentje:
En ezt mar nagyon megbantam h egy ghostolonak adtam meg egy eselyt. Ugyanugy beghostolt. Nem tudom ebbol ki lehet-e noni. Lehet igen lehet nem. De nem rovid tsvon
2023. ápr. 3. 15:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mit csapott be? Ettől nem nárcisztikus., csak te vagy egyszerű lélek. És komolyan öt randi után kiborulsz, pszichológusra szorulsz mintha az dobott volna akivel együtt élted le az életed? Mit vártál? Hogy öt találkozás után nem lép tovább mikor egy hónapig kint vagy külföldön? Én annyit látok hogy te ragaszkodtál görcsösen valakihez, akit nem is ismersz.
2023. ápr. 3. 15:38
 10/16 A kérdező kommentje:
Valoban bele voltam zugva. Ettol ez meg nem menti fel a csavot az alol, hogy jo esellyel narcisztikus volt. Kihasznalta, hogy onismeretben gyengebb vagyok, es meg a szakitas utan is kb magahoz lancolt. En meg sosem tudtam igazabol elengedni, annyira bele estem. Sztem ezt erezte is, es ki is hasznalta a szituaciot. Ahelyett, hogy idoben lezarta volna a dolgot velem.
2023. ápr. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!