Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen olyan jelei vannak egy meleg srácnak, aki nárcisztikus személyiség?
Figyelt kérdés
Ti is randiztatok már ilyennel? Volt aki után ghostolt titeket? Vagy esetleg voltatok ilyennel kapcsolatban?2023. ápr. 3. 10:50
11/16 anonim válasza:
Hasonlóan a 4-essel, a legszebb húsvéti ajándék lenne végre egy normális,koplexus-fétis-mániamentes és főleg kapcsolatot kereső meleg férfi!
12/16 anonim válasza:
Ismertem ilyent. Hala isten múltidőben.
13/16 anonim válasza:
Ne legyetek diszkriminatívak! A nárcisztikusok mind uolyanok akar heterok/melegek/leszbikusok/akármik!
14/16 anonim válasza:
Egy nárcisztikus senkivel sem érzi magát egyenlőnek, ő több és egyedi. :)
15/16 anonim válasza:
Hármas vagyok, okkult irányú segítséggel júliusban párom magához tért, ott hagyta az egész társaságot, visszatért hozzám bűnbánattal, elmúltak a tünetei, együtt élünk, minden rendben. Marci a melegek között lett kissé ismert, igazából már előttünk ismerték, Facés meleg csoportban a történetem után szóltak róla, és így sajnos nem időben tudtam meg. Több társasággal megtette, hogy kiemelt valakit és mintha vuduzott volna. Nagyon hülyén hangozhat - főleg hitetleneknek. De nincs magyarázat az esetekre, ahogyan a miénkre sem és pontosan én is okkult eszközökhöz nyúltam. Párom élő bizonyíték volna, viszont nagyon nem szeret erről beszélni. Azt sem tudja, hogy mit csinált.
16/16 anonim válasza:
Az egyetlen mázlink az esetben az, hogy rendszeres véradó és nem kapott el semmit. Pedig önkívületben össze-vissza ment erre-arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!