Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is beteg az olyan fiú, aki narcisztikus rajongással imádja a saját combjait, folyton azokat fotózza és mutogatja?
Én a fenekemmel vagyok így, igaz a forma is megvan hozzá. A lábamat én is szeretem úgy ahogy van, meg hát az egész testemet. De a fenekem a legjobb :)
De nem csak ebből áll az élet, ha valakit érdekel lehetőségekhez mérten mást is mutatok neki és beszélek is róla :)
Az hogy tetszik magának meg felizgul magára teljesen ok, csak azt nem értem hogy pl egy levelezést hogy lehet ezzel az egy témával kitölteni 😃
Én is szeretem a sajátjaimat, viszont azért másét is meg tudom kívánni rendesen
Nézőpont kérdése, mi számít betegnek. Ettől még teljesen normális életet is élhet, járhat a munkahelyére, elérhet nagy sikereket a munkájában, kedvelhetik az emberek, stb. A tudomány a fétiseket nem szokványos dolgokként kezeli, nem kifejezetten nem normális dolgokként. De függ ez sok mindentől. Ha ez valóban annyira leköti az egész életét, hogy csak ezzel foglalkozik és más dolgokra alig marad kapacitása, a munkahelyén emiatt gondok vannak, stb. emiatt nincs ideje enni, inni, stb., akkor kezelni kell.
Én személy szerint nem tartom ezt normális dolognak, önismerettel, és ha merne saját magával komolyabban szembenézni az az illető, akkor ebből ki tudna gyógyulni. Csak hát ami nem kényelmes, nem komfortos, attól mindig irtóznak az emberek, még ha így nagyobb szabadságra is tehetnének szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!