Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibírja a kapcsolatunk? Tapasztalat hasonló helyzetben?
Köszönöm. Azért nem ilyen egyszerű mert nekem is fura, hogy nem kell a szex, utálom is magam miatta. A gyógyszereimet most állították be kórházban annyira rosszul voltam.
#10 Neked okoz mellékhatást amit szedsz?
Bocs', most láttam csak, hogy írtál - nem jött értesítés.
Igen, kedves kérdező, okoz ez a maréknyi gyógyszer pár mellékhatást. Nyilván sem a gyógyszerek neveit, sem a fölírt mennyiséget nem fogom itt leírni, de azon túl, hogy a libidóm ingadozik, azaz nem mindig ágaskodik magától a 'kakaska', sokszor előfordul, hogy szédülök, így ritkán merek vezetni.
Ha van hozzá türelmed és időd, inkább magánban beszéljük meg a dolgokat, hogy ne untassuk ezzel a fórum népét.
Ha nincs, akkor a legjobbakat kívánom!
Utóirat:
NE utáld magadat azért, mert gyógyszert kell szedned és annak van mellékhatása.
Mindegyik gyógyszernek van, hiszen bármely gyógyszer módosíthat teljesen más képességeket.
Én 16 éve pulzuscsökkentővel (aias béta-blokkoló) kezdtem, ez örökölt betegség volt...
A többit itt nem írom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!