Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibírja a kapcsolatunk? Tapasztalat hasonló helyzetben?
Egy normális párkapcsolatban fontos az embernek, hogy a másik is élvezze, ne csak muszájból csinálja.
Hosszú távú a gyógyszerszedés?
Beszélj őszintén a pároddal, hogy ebben a helyzetben vagy, sajnálod de szeretnèd, ha kibírná a kapcsolat.
Az orvossal pedig szintén beszélj, van-e hasonló készítmény más márkával, stb, ami nem veszi el a libidót.
Nem a te hibád! De megéri próbálkozni az orvosnál.
Beszélni kell vele.
De mire szedsz gyógyszert? Hány évesek vagytok?
Gondolom valami SSRI szemét.
Ha depis vagy és nem szorongásos beteg (nem kényszeres, pánik, fóbia), akkor Elontrilt kérj az orvostól, annak általában nincsenek szexuális mellékhatásai, mivel nem nyúl bele a szerotoninba.
Köszönöm az eddigi reakciókat.
#1 Igen, teljesen nem hagyhatom már el.
#2 Hát nem nagyon.
#3 SSRI később lehet majd csökkenteni, váltani.
#5 Pszichiátriai betegség. 40 körül vagyunk.
#7 De OCD-s vagyok.
Két dolgot mondok:
- az a kapcsolat, ami ennyitől tönkremegy, az sajnos olyan is volt. Még csak nem is arról van szó, hogy ő ne elégülhetne ki, és ha jól értem, neked ez nem is lenne probléma. Ergo elvi kérdést csinál belőle, és a "szerelme" csak addig terjedt, ameddig minden maximálisan tökéletes.
- Antidepresszánsokból meg létezik több tucattal. Nem mindegyiktől konyul le a Jancsika.
Az utolsó hozzászólóval értek egyet.
Ahogy nézem a kérdező válasz-listáját, nem értem, miért nem lehet magyarul írni, s miért kell szinte minden szóra rákeresni, de megtettem.
(SSRI = Szelektív szerotoninvisszavétel-gátlók = antidepresszáns vagy szorongásoldó;
OCD = Obszesszív-kompulzív zavar, azaz kényszerbetegség.)
Az utolsó válaszolóval értek egyet: régen rossz, ha a szexualitáson áll vagy bukik egy kapcsolat. (Ezt magyarázza valaki meg az exem anyjának, aki, amint látta, hogy egy maréknyi gyógyszert veszek be reggel, mert fel van írva - nem véletlenül-, letiltotta rólam a fiát.)
Bár adna isten olyan társat, akivel beszélgetni, kommunikálni, kirándulni lehet, s nem csak a libidó vagy bármilyen paraméter dönti el kapcsolatunk sorsát.
Kedves kérdező, szerintem kérd a társad segítségét és türelmét, s próbáljatok meg továbbra is szeretetben együtt maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!