Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg társkeresőre arccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg társkeresőre arccal regisztrálni?

Figyelt kérdés

Sem a családtagok sem a barátok nem tudják rólam hogy meleg vagyok. Így mennyire kockázatos egy meleg társkereső oldalra olyan profilképpel regisztrálni ahol látszik az ember arca ergo felismerhető? Nem félő hogy olyanok lehetnek ott az oldalon akik csak szórakozásból regisztráltak és visszaélhetnek azzal hogy tudják rólam hogy regisztráltam oda?

Akik saját képpel regisztráltak ilyen oldalra, ti felvállaljátok nyíltan vagy nem?

2024. ápr. 1. 11:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
72%
En azert tiltom a profilkep nelkuli embereket mert ha egy olyan ir, aki 180 magas 130 kilo akkor azzal nekem semmi beszelnivalom nincs
2024. ápr. 7. 18:24
 32/33 anonim ***** válasza:
69%

Aki abszolút kép nélkül van fenn társkeresőn, akár meleg, akár heteró, azzalvtuti biztos, hogy valami nem stimmel.

Mindenképpen kell valami. Talán egy arcnélküli testkép, vagy hátulról kép, vagy bármi.

Ha nincs semmi, akkor ott gáz van.

Vagy csúnya, vagy kövér, vagy alacsony. Ott valami baki van.

2024. ápr. 7. 19:39
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
#31 Pontosan. Macis srácot sosem kerestem, volt aki ezt nem értette. Ha nem jön be, akkor hiába. Meg az idősekkel is úgy voltam, hogy írtak 60+-os férfiak, aztán nem értették meg, hogy nem apát keresek. Vagy a sok fiatal 18 éves sem jó, mert bekérnek képet, aztán arra verik. De azokat sem értem, akik nagyon szeretnének ismerkedni, viszont semmilyen képet nem mernek küldeni.. Mindig olyannal kezdtem el hosszasan beszélgetni, aki szimpatikus volt, értelmes íráskézséggel rendelkezett, külsőre bejött kép alapján.
2024. ápr. 7. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!