Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg társkeresőre arccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg társkeresőre arccal regisztrálni?

Figyelt kérdés

Sem a családtagok sem a barátok nem tudják rólam hogy meleg vagyok. Így mennyire kockázatos egy meleg társkereső oldalra olyan profilképpel regisztrálni ahol látszik az ember arca ergo felismerhető? Nem félő hogy olyanok lehetnek ott az oldalon akik csak szórakozásból regisztráltak és visszaélhetnek azzal hogy tudják rólam hogy regisztráltam oda?

Akik saját képpel regisztráltak ilyen oldalra, ti felvállaljátok nyíltan vagy nem?

2024. ápr. 1. 11:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem. Ha ismerős tűnik fel, neki épp annyira ciki lesz. Nem fogja szóba hozni.
2024. ápr. 2. 10:54
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

En regebben lattam egy sracot meleg tarskereson akivel egy faluban laktunk meg neha a buszon is lattam

Rairtam hogy teis itt laksz? Aztan beszelgettunk mar nem tudom mirol de sose talizunk

Persze be voltam szarva hogy szol a szuleimnek es lebuktat, azt is tudta melyik utcába lakok, de nem szolt szerencsére

2024. ápr. 2. 11:06
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
#21-22 Aki meglátja a másikat meleg társkeresőn, az ugyanúgy fog lapítani, mint pl. Te. Tudjátok egymásról, de nem fogjátok híresztelni.
2024. ápr. 2. 11:36
 24/33 anonim ***** válasza:
68%
Kiveve ha egyik egy rohadek es megzsarolja a masikat
2024. ápr. 2. 12:40
 25/33 anonim ***** válasza:
63%

Nekem volt ismerősöm, aki az apját látta meg meleg oldalon, rózsaszin tangában, melltartóban, egy műpénisszel a szájában.

Úgyhogy szerintem jobb vigyázni, mint utólag mosakodni.

2024. ápr. 2. 15:28
 26/33 anonim ***** válasza:
89%
“Akinek bejössz test alapján, annál már 80%-os a siker.” Ez nem így van...
2024. ápr. 2. 15:31
 27/33 anonim ***** válasza:
95%

#25 Az úgy elég durva lehetett:DD

Szeretek meleg társkeresőn nézelődni, mindig látok ismerőst.

2024. ápr. 2. 15:35
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Én simán vállaltam az arcomat. Rólam tudják otthon, a többi ember véleménye meg nem érdekel. Munkahelyemen nem hozom fel, hogy mi újság van velem, mert nem rájuk tartozik.

Igazából nincs mitől félnem. A titkos Ilonkákkal nem beszéltem inkább, meg nem is válaszoltam nekik. De hála az égnek ezzel nem kell már foglkozzak. Megtalalátam a páromat..

2024. ápr. 3. 06:37
 29/33 anonim ***** válasza:
85%
Nekem egyik ilyen társkeresőn sincs kint képem, de nálam ez alapbeállítás, pl. FB-on is hosszú évekig nem volt kint profilképem, sehol sem szeretem mutogatni magam, egyik social media felületen sem. Privátban viszont mindig küldök, ez szerintem alap. Két végletet nem értek, akik még privátban sem hajlandóak küldeni, meg azokat, akikre ha ráír egy profilkép nélküli ember, rögtön tiltanak (és sokszor ezt ki is írják a profilukba).
2024. ápr. 7. 15:44
 30/33 anonim ***** válasza:
58%

Aki teheti, és megvan rá a lehetősége, az jobban jár, ha a melegségét inkább titokban tartja.

Ez sosem volt dicsőség, és szerintem soha nemis lessz.

Én direkt felköltöztem Pestre. Van egy lány ismerősöm, akivel készítünk közeli képeket.

Otthon megmutatom, és beetetem őket, hogy micsoda menő csajom van.

2024. ápr. 7. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!