Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg társkeresőre arccal regisztrálni?
Sem a családtagok sem a barátok nem tudják rólam hogy meleg vagyok. Így mennyire kockázatos egy meleg társkereső oldalra olyan profilképpel regisztrálni ahol látszik az ember arca ergo felismerhető? Nem félő hogy olyanok lehetnek ott az oldalon akik csak szórakozásból regisztráltak és visszaélhetnek azzal hogy tudják rólam hogy regisztráltam oda?
Akik saját képpel regisztráltak ilyen oldalra, ti felvállaljátok nyíltan vagy nem?
Ha nem tudják rólad, akkor felteszem, csak alkalmizni akarsz. Ahhoz nem feltétlen kell arc.
Ha olyan képpel regelsz, ami más profilodon is kint van, akkor ki lehet magyarázni, hogy lenyúlták.
Én arcképet mindig privátban küldtem. Sose tettem ki nyilvánosan az arcképem. De meg kell mutatni magad. Én sem találkozom sose azzal, aki nem mutatja meg az arcát.
Privátban már nem kell ettől annyira tartani. Én ezt így oldottam meg. Így is lesz, aki miután elküldted neki a képed, szó nélkül tilt, de a bunkó parasztokkal sajnos úgysem lehet mit kezdeni. Hajrá amúgy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!