Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeszámoltad valaha hogy hány szexpartnered volt?
Figyelt kérdés
Én úgy kb évi 5-6 sráccal dugok. Ami nem sok szerintem. De ha azt veszem, hogy 10 éve akkor máris 50-60. :D Ami kimondva sok. Persze tudom a többség majd azt mondja 4-5 partnere volt összesen. De legyetek őszinték....2024. márc. 16. 10:08
11/21 anonim válasza:
67 evesen csak nyolc összesen
13/21 anonim válasza:
45vagyok
És tudom az őszinteségért lepontozás jár
200fő felett, és csak 30évesen kezdtem.
14/21 anonim válasza:
Én 33 vagyok, 30 évesen kezdtem, és 4 volt eddig, úgy hogy ebből egyel csak orál volt. És mindez az első évben. Azóta az utóbbi 2 évben nem ismerkedtem, több okból kifolyólag.
15/21 anonim válasza:
Mindjárt 40 leszek és melegnek születve ,kb 50 pasival szexeltem
Több lenne ,de válogatós vagyok
16/21 anonim válasza:
En 23 eves vagyok eddig 55sraccal voltam abbol 31-gyel volt anál és 20évesen kezdtem… a többi választ olvasva most rossszul érzem magam😂
17/21 anonim válasza:
16
Ez matematikailag azt jelenti, hogy átlagosan havi 1,5 sráccal vagy. Vagyis kéthetente összejössz egy átlagos magasságú pasival, és héthetente egy törpével. :D
18/21 anonim válasza:
Szégyeld is magad, ez baromi kevés fiatalon. :)
19/21 anonim válasza:
Szép kerek szám, ráadásul meglepően könnyű összeszámolni is. Nulla.
20/21 anonim válasza:
27 eves vagyok! Szerintem olyan 60 pasival biztos voltam mar! Imadom h dugnak. Igazi kis ribi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!