Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltátok valaha nővel?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Egy ideig azt hittem biszex vagyok, mert próbálkoztam régebben a nőknél, de sem érzelmileg, semtestileg ment velük semmi sem. Tudom hogy sok lányt megbántottam ezzel, mert kísérletnek tekintetettem rájuk, hátha biszex vagyok, és nem meleg. Aztán megismertem melegeket, és mintha kicseréltek volna. Szerelem, szex minden csak férfiakkal megy. Tehát full meleg vagyok, és ezt már elfogadtam, mások előtt is vállalom. Van itt köztetek olyan, aki úgy volt mint én, hogy próbálkozott lányokkal, de nem ment velük?
Hallottam már olyat, hogy állítólag lányokkal is lehet, de... nem tudom. Ez tényleg igaz? :)
Viccet félretéve: nekem is volt "barátnőm". Az, hogy nem hozott lázba, enyhe kifejezés. A csók olyan volt, mintha a fallal csináltam volna, annak a gondolatától meg még a hideg is kirázott, hogy benyúljak a pólója alá. Ki tudja, mit találnék ott? Köszi, kihagyom. Akkor már inkább pasi, az nem ér meglepiként, ott tudom mire számíthatok, mit rejt a ruha.
2023. aug. 23. 16:42
2/11 anonim válasza:
Csak nővel próbáltuk illetve csináltuk.
2023. aug. 23. 16:42
3/11 anonim válasza:
Én nem tudok nyilatkozni, de a legjobb barátom évekig volt együtt egy nővel és mint kiderült a nő se kívánta a szexet, de egyszer kétszer megvolt és ennyi. Utána bevallotta nyíltan, h meleg és jól elvan.
2023. aug. 23. 16:44
4/11 A kérdező kommentje:
3-as az nem lehet hogy a nő pont amiatt nem kívánta, mert a fickó nem volt ferfias neki? Visszautasította a férfi sokszor így értem.
2023. aug. 23. 16:46
5/11 anonim válasza:
Én gimis koromban még nem voltam teljesen tisztában azzal, hogy a férfiakhoz vonzódom, és néhány hétig volt barátnőm. Nem igazán hozott izgalomba, de nekem sikerült őt egyszer "eláztatni", habár csak ruhán keresztül történt, ami történt. De nagyon idegennek éreztem az egészet, és soha életemben nem szexeltem nővel. Egyszer talán kipróbálnám :D
2023. aug. 23. 18:08
6/11 anonim válasza:
Próbáltam, nem ment. Muszáj saját nemmel, ha akarok valamit.
2023. aug. 23. 21:12
7/11 anonim válasza:
Próbáltam többször is, de kénytelen voltam elfogadni, hogy nem hoznak lázba a csajok. Srácokkal eddig mindent élveztem és élvezek is, így maradt a fiús téma.
2023. aug. 23. 21:36
8/11 anonim válasza:
nem. tini koromban rájöttem, hogy a fiukat kedvelem. sem érzelmileg, sem testileg nem vonzódom nőkhöz.
2023. aug. 24. 11:50
9/11 anonim válasza:
Fiatal koromban próbálkoztam, hatalmas kudarc volt. Nyulkáltam a lánynál és hát, bizony rosszul lettem, kirázott a hideg, reszkettem, abba is hagytam. A csaj szerencsére észrevette és mondta, hogy akkor hagyjuk, látja beteg vagyok! Hát, nem lett folytatás.
2023. aug. 24. 14:26
10/11 anonim válasza:
Én 29 vagyok, és 25 voltam, mikor először próbáltam csajjal. Ha nem lett volna köztünk távolság, én lehet maradtam volna vele, akár el is veszem.
Nem így alakult. Utána másfél évig semmi. Itt kezdtem gyanakodni, meg persze akkor is mikor kérdezték, hogy meleg vagyok-e. Találkoztam két lánnyal, de egyikükkel sem volt ró. Nyaltam, ők szoptak, de nem igazán lett behatolás. Rohadtul izgultam is. Aztán megtörtént fiúval is. Igazából akkor jöttem rá, hogy meleg vagyok, amikor elkezdtem valakit hiányolni. A barátnőmet max 3 napig hiányoltam. Igaz utána még egy évvel később is beszéltem róla...érdekes. lehet biszex vagyok, de jelenkeg nem kívánok puncit. Kapcsolatban vagyok egy sráccal. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!