Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagy korkülönbségnél nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbségnél nincs bűntudatotok szex közben vagy után?

Figyelt kérdés
Egyik szintén meleg haverom például nála 23 évvel idősebb férfival volt nem kis ideig kapcsolatban. Mindig furcsa volt, hogy konkrétan az apja lehetne (bár a mi haveri körünkben nem mutatkoztak együtt). Mai napig nem értem hogy vonzódhatott hozzá és hogy ennek a férfinek vajon nem volt bűntudata, hogy akár a fiával egy idős fiút dug, szopat…

2024. márc. 8. 21:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Nincs, idősebb pasik jönnek be a párom is idősebb nálam
2024. márc. 9. 08:19
 12/21 anonim ***** válasza:
90%

Az enyém is idősebb nálam.

Neked mennyivel?

2024. márc. 9. 08:21
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem lenne,bár törekszem az ésszerű korkülömbségre de nyilván azért nincsen kőbe vésett szám.40+ A
2024. márc. 9. 09:47
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Nem bűn. Miért kéne bűntudat. Te ítélkezel mások felett az inkább gáz. Gondolom te kiakadsz ha a melegséget bűnnek tartják, stb közbe te pont olyan korlátoltan gondolkozol mint ők.

Az hogy ki hány évesekkel dug az ő dolguk. Nem értem milyen jogon ítélnék meg bárkit ezért. Ha neki bejött az a pasi és a pasinak a srác, akkor miért lenne ez bűn?

2024. márc. 10. 12:41
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

Nincs bűntudatom.a mai napig is van nálam sokkal fiatalabb partnerem.

Nagyon elégedettek,mert nagy a tapasztalat,különben meg a farok is számít

2024. márc. 11. 18:57
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

Hány éves vagy?

2024. márc. 11. 19:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A 7-eshez annyit írnék,hogy van azért nem kevés olyan fiatal,aki intellektusban és érdeklődésben,értelmi fejlettségben nagyon jól megérti magát idősebbekkel.

Az a legjobb,ha minden szinten jól kijönnek egymással, akármekkora korkülönbség ellenére. Írogattam itt már pár fiatallal,meg kell mondani,hogy tényleg sok közöttük a nagyon értelmes,szimpatikus. Jobbá tette a napomat,amelyiknek olvashattam az üzenetét.Korrekt vélemények,meglátások amik abszolút érettségről tanúskodtak. Köszönet érte nekik !

6 -os

2024. márc. 12. 05:27
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el kerdezo,ok erre a korkulobsegre buknak. Foleg az idosebbek... Friss betoretlen hus
2024. márc. 12. 09:25
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Hát az itteni idős meleg felhozatal undorító, nem lenne gusztusom...
2024. márc. 12. 09:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Nincs bűntudatom, mert ha valakivel kapcsolatban vagyunk, az úgy lehetséges, hogy szeretjük egymást és ez a lényeg ;)
szept. 21. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!