Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbségnél nincs bűntudatotok szex közben vagy után?
Az enyém is idősebb nálam.
Neked mennyivel?
Nem bűn. Miért kéne bűntudat. Te ítélkezel mások felett az inkább gáz. Gondolom te kiakadsz ha a melegséget bűnnek tartják, stb közbe te pont olyan korlátoltan gondolkozol mint ők.
Az hogy ki hány évesekkel dug az ő dolguk. Nem értem milyen jogon ítélnék meg bárkit ezért. Ha neki bejött az a pasi és a pasinak a srác, akkor miért lenne ez bűn?
Nincs bűntudatom.a mai napig is van nálam sokkal fiatalabb partnerem.
Nagyon elégedettek,mert nagy a tapasztalat,különben meg a farok is számít
A 7-eshez annyit írnék,hogy van azért nem kevés olyan fiatal,aki intellektusban és érdeklődésben,értelmi fejlettségben nagyon jól megérti magát idősebbekkel.
Az a legjobb,ha minden szinten jól kijönnek egymással, akármekkora korkülönbség ellenére. Írogattam itt már pár fiatallal,meg kell mondani,hogy tényleg sok közöttük a nagyon értelmes,szimpatikus. Jobbá tette a napomat,amelyiknek olvashattam az üzenetét.Korrekt vélemények,meglátások amik abszolút érettségről tanúskodtak. Köszönet érte nekik !
6 -os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!