Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltátok már, hogy fiatalokkal sokkal jobb a szex?
Soha sem volt eddig nagy korkülönbséges kapcsolatom, mindig velem hasonló korúakkal randiztam, vagy szexeltem, de most járok egy 18 éves sráccal és leírhatatlan vele, amit eddig jónak hittem, az futottak még kategória.
Ti is tapasztaltátok már ezt?
Nekem mindig csak idősebbekkel volt dolgom, 18 évesen. Nem tudatosan kerestem őket de így alakult. Szerintem én elég béna voltam kezdőként.:D Hamar elsültem, nem tudtam jól szopni. :)
Most 43 évesen már más a gelyzet. 30 éves barátom van de nem kellene nála fiatalabb.
#1: 39, miért?
#2: Valószínűleg igazad van, bár én úgy érzem, ez az ügyes 18 éves sokkal jobb, mint az ügyes 35 éves volt, pedig azért utóbbi is nagyon tudott. De lehet, hogy ez izgalmi faktor, jobb a teste, vonzóbb nekem, nagyon egyben van a srác. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!