Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltátok már, hogy fiatalokkal sokkal jobb a szex?
Soha sem volt eddig nagy korkülönbséges kapcsolatom, mindig velem hasonló korúakkal randiztam, vagy szexeltem, de most járok egy 18 éves sráccal és leírhatatlan vele, amit eddig jónak hittem, az futottak még kategória.
Ti is tapasztaltátok már ezt?
"A fiatalokban sok a drámakirály."
Én pont azt szeretem bennük. Ők meg bennem a határozottságot.
Igen,ez részben igaz,hogy a szex jobb.Mármint jobb lehet.
Viszont annyi problémát sosem okozott senki az életemben,mint a fiatalok.Késő harmincastól felfelé talán már tudják,mit akarnak és érettebbek.
9: Sz@r poén volt.
12: Lehet, bár szerencsére ez a srác nem az. Nagyon határozott, volt tőle sokkal ingatagabb érett partnerem is.
14: Nem kétlem, hogy a fiatalok többsége ilyen, de azért ne általánosítsunk. :)
A kérdező az lehet,akit egy meleg szórakozóhelyen nézett ki magának egy albérletben élő egyetemista.Már volt erről kérdése.
Ezek szerint összejöttek és minden okés:) Legalább ilyen is van és van aki elmondhatja,hogy a sok pofázós,ígérgetős,kamus,pénzlenyúló helyett talált olyat,akivel járhat.
Sok szerencsét és élvezetet Nekik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!