Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érzés egy 73 évest dugni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy 73 évest dugni?

Figyelt kérdés

Őszintén semmi kedvem megdugni egy ennyire idős férfit, azonban nagyon dughatnékom van, mert sok éve már, hogy utoljára dugtam és mindig magamnak csinálva eresztettem ki a gőzt.

Most már szeretnék tényleg dugni, azonban több gond is van.

26 éves vagyok, mégis SEMMI tapasztalatom a szexben. Oké, hogy már nem vagyok szűz, de kevesebb mint 5 partnerem volt egész életemben.

Nem vagyok ugyan kórosan túlysúlyos, de sajnos meglátszik a túlsúly (+30kg)

Sajnos az Eropolison mindenki csak nézelődik, de valahogy nincsennek beszélgetések.

Nem akarok fizetni a dugásért pont a tapasztalatlanságom miatt. Időt szeretnék arra, hogy kiélvezzem a szexet ismét.

Sajnos már vagy 2 éve azon időkben amikor ritkán járok fel az eropolisra, egy 73 éves szinte állandóan megtalál aki örömmel venné ha megdugnák... De 26 vagyok és.... Tudom, hogy nem vagyok én sem tökéletes de miért csak Ő ajánlja fel magát?

De ha esetleg bele mennék... Szeretném megkérdezni, milyen érzés egy ennyire idős pasit dugni?

Köszönöm válszaitokat

2023. szept. 10. 16:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet már nem szorít úgy a segge xd
2023. szept. 10. 16:07
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem még véletlenül se, és nem a kora miatt mondom ezt főleg.

Egy életre elmenne a kedved konkrétan mindentől egy vele való aktus után.

Sok ilyen van, aki már a kutyának se kell, de mellé nettó igénytelen.

És mielőtt sárral dobálna valaki, én jobban kedvelem az idősebb partnereket, szeretem ha valaki férfi és nem kisfiú. 2 partnerem volt eddig, az egyik 56 éves volt, de eddig vele volt a legjobb.

2023. szept. 10. 16:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigységből írom, de tényleg gondold át!

Már a mi korosztályunk sem kelendő,még ha ápolt ,fitt és egészségesek is vagyunk.

54 F

2023. szept. 10. 16:27
 4/15 A kérdező kommentje:
Azért a 40 - 50 éves még igenis kelendő nekem
2023. szept. 10. 16:30
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Jesszusom, menjél már le valamelyik szaunába!

A 30 kg súlyfelesleg bizony kórosan sok, de még így is fogsz találni fiatalabbat ott.

2023. szept. 10. 20:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak eropolison próbálkozz. Ott a romeo, tinder, grindr is. Ezeket érdemes felváltva használni.
2023. szept. 10. 22:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
szegény öreg fószer, még kettyintene de a kutyának se kell
2023. szept. 11. 05:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ nekem volt kapcsolatom egy nálam 30 ével idősebb nő ő 67 volt mikor összejöttünk de nem látszott anyira rajt nagyon igényes volt a testére minden nap edzett és kifejezetten jól nézett ki igaz csak rövid idei kelletettem neki.
2023. szept. 11. 10:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Rómeot

Grindr en miért nem próbálkozól

Ha nincs kedved ne csináld!

74éves is van fitt, és kevésbé

Van akinek tetszik izgatja.

Neked ez nem izgató ne csináld!

2023. szept. 11. 11:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod, írj 25F
2023. szept. 12. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!