Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy 73 évest dugni?
Őszintén semmi kedvem megdugni egy ennyire idős férfit, azonban nagyon dughatnékom van, mert sok éve már, hogy utoljára dugtam és mindig magamnak csinálva eresztettem ki a gőzt.
Most már szeretnék tényleg dugni, azonban több gond is van.
26 éves vagyok, mégis SEMMI tapasztalatom a szexben. Oké, hogy már nem vagyok szűz, de kevesebb mint 5 partnerem volt egész életemben.
Nem vagyok ugyan kórosan túlysúlyos, de sajnos meglátszik a túlsúly (+30kg)
Sajnos az Eropolison mindenki csak nézelődik, de valahogy nincsennek beszélgetések.
Nem akarok fizetni a dugásért pont a tapasztalatlanságom miatt. Időt szeretnék arra, hogy kiélvezzem a szexet ismét.
Sajnos már vagy 2 éve azon időkben amikor ritkán járok fel az eropolisra, egy 73 éves szinte állandóan megtalál aki örömmel venné ha megdugnák... De 26 vagyok és.... Tudom, hogy nem vagyok én sem tökéletes de miért csak Ő ajánlja fel magát?
De ha esetleg bele mennék... Szeretném megkérdezni, milyen érzés egy ennyire idős pasit dugni?
Köszönöm válszaitokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!