Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez szerintetek mégis mi volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek mégis mi volt?

Figyelt kérdés

Tegnap leugrottam melegbuliba kicsit lazulni, aztán egy egyetemista korú srác egyértelműen jelezte, hogy tetszem neki. Mondtam, kösz, nem, erre szemtelenül mosolygott, majd küldött nekem két Bailey's-t, aztán megint mosolyogva kérdezte, nem gondoltam-e meg magam? Elég rámenős volt, szóval táncoltunk, meg dumáltunk is, végül léptünk hozzá és volt szex, ami több, mint jó volt. Ma azt kérte, mikor öltöztem, hogy töltsem vele a napot, de ezt offoltam. Erre azt mondta, legalább adjam neki a boxerem, így mehettem haza alsó nélkül, kényelmetlen volt.

Szóval nagyon jó volt, de azért mégis 20 névvel fiatalabb srác, na. De ma is egész nap erre gondoltam, szóval elég gáz a szitu, de el vagyok veszve agyilag és lelkileg.

39/f

2023. márc. 12. 19:09
1 2 3 4
 1/37 StevenUp ***** válasza:
82%
Meleg vagy. Ennyi történt 🤷‍♂️
2023. márc. 12. 19:14
 2/37 anonim ***** válasza:
96%
Mégis mi volt? Szex. 😂
2023. márc. 12. 19:17
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom társaságra vágyott, vagy csak azt akarta, hogy ne egyszeri alkalom legyen a tegnapi.
2023. márc. 12. 19:18
 4/37 anonim ***** válasza:
96%

nyilván meleg, ha ilyen helyekre jár. Kérdése arra irányult miért pont egy fiatal srác smárolta le..

Kérdező: vannak ilyenek, hogy a fiataloknak a daddy-k tetszenek és fordítva! De ezt senki ne keverje a pedofíliával (márcsak akkor, ha a fiatalabb fél 18+-os) ami feltehetően így van..

2023. márc. 12. 19:20
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezt túlagyalni?

Dugtál egy fiatallal,ennyi. Nem olyan borzasztó ez,főleg ha jó volt:)

El vagy veszve, mert biztos belezúgtál. Írj rá és folytassátok ! Hajrá!

2023. márc. 12. 19:34
 6/37 anonim ***** válasza:
90%

Mi a kérdés? Meglep, hogy vannak fiatal srácok, akik a harmincasokra buknak? Van olyan, akinek hatvanas nagypapi kell. Ha ez jó neki, élvezze.

De lehet, hogy csak egy alsógatya-fetisiszta volt.

2023. márc. 12. 19:46
 7/37 A kérdező kommentje:

Köszi 1-es, elég nyilvánvaló, tudom vagy 25 éve. :)

3-as: gondolom a társasággal nincs problémája, nálam talál szórakoztatóbb és menőbb embereket.

Szóval igen, nekem ez elég új és váratlan volt, pláne, hogy nem tartom magam jó pasinak, ő meg nem kicsit top kategóriás srác szerintem.

5.ös: belezúgni? Hát nem tudom, tény, hogy sokkal jobb volt, mint tapasztaltabb, idősebb aktívakkal, de nem hiszem, hogy egy jó szex után belezúgnék akarkibe. Ahhoz több kell.

Plusz poán, hogy most dobtam be egy adag ruhát mosni és megtaláltam a számát a nadrágom farzsebében. Ajjaj...

2023. márc. 12. 19:47
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Nemhogy örülnél a fiatal, hamvas husinak. :)
2023. márc. 12. 19:51
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy akarja folytatni is. De ha Te akarsz valamit tőle akkor írj rá. :)
2023. márc. 12. 19:54
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon akar téged a srác, elég nyilvánvaló. Hívd fel, adj egy esélyt neki és lesz egy klassz, fiatal pasid!
2023. márc. 12. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!