Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek mégis mi volt?
Tegnap leugrottam melegbuliba kicsit lazulni, aztán egy egyetemista korú srác egyértelműen jelezte, hogy tetszem neki. Mondtam, kösz, nem, erre szemtelenül mosolygott, majd küldött nekem két Bailey's-t, aztán megint mosolyogva kérdezte, nem gondoltam-e meg magam? Elég rámenős volt, szóval táncoltunk, meg dumáltunk is, végül léptünk hozzá és volt szex, ami több, mint jó volt. Ma azt kérte, mikor öltöztem, hogy töltsem vele a napot, de ezt offoltam. Erre azt mondta, legalább adjam neki a boxerem, így mehettem haza alsó nélkül, kényelmetlen volt.
Szóval nagyon jó volt, de azért mégis 20 névvel fiatalabb srác, na. De ma is egész nap erre gondoltam, szóval elég gáz a szitu, de el vagyok veszve agyilag és lelkileg.
39/f
Oké, most ott tartunk, hogy ráírtam tegnap éste, ő meg azonnal hívott. Nevetve kérdezte, mi tartott ennyi ideig, és miből gondolom azt, hogy nem tetszem neki. 18 éves és nagyon intelligens srác, rengeteg dolgot átberszéltünk. Megérti, hogy nekem gyors volt ez a szombati dolog, és lassíthatunk, továbbra is szeretne találkozni, udvarolni, ilyenek. Nagyon sokáig beszélgettünk, és ez végül is átbillentett, mert már nem vagyok olyan bizonytalan, abban maradtunk, hogy szerdán találkozunk egy egész napos randira, hogy jobban megismerjük egymást.
Köszi a biztató és támogató kommenteket, tényleg érdemes esélyt adni a dolognak.
Mondjuk nagyon vagány kölyök, azzal bűcsúzott, most már úgysem menekülök, mert megvan a számom. Szóval szerdán tali.
Csak ésszel, mindig csak ésszel.
Mindig csekkold, amiket mond, ne hidd el egyből, hogy ő a szőke herceg fehér lovon. Az utóbbi időben belefutottam néhány gyönyörű, de rohadtul romlott lelkű srácba, akik a bizalmába férköztek idősebb melegeknek, majd különböző módokon meglopták, kirabolták őket.
19:
"Sajnos valóban a srácban több tökösség van. És annak jó vége nincs ha ez így van hogy közbe az idősebb meg egy..."
Ez egyénfüggő. Én fiatalként jobban értékelek eyg kapcsolatot, amiért picit teperni kell, picit csiszolódni benne egymáshoz, és nem full Hollywood minden az első pillanatban. A saját környezetemben azt tapasztalom, hogy az ilyen kapcsolatok, amilyen hamar jönnek, úgy el is múlnak, akik pedig megismerik egymást, vagy az egyik fél fokozatosan hódfítja meg a másikat, azok évek óta együtt vannak. Nyilván értékelik azt, amiért megdolgoztak.
Sok szerencsét a kérdezőnek, remélem minden összejön és boldogok lesznek.
Nagyon igaza van a 24-esnek abban, hogy amiért megdolgozunk,azt jobban értékeljuk.
Persze,lehet,hogy ez a kezdődő kapcsolat jó lesz és tartós.De azért az udvarlás,a romantika nagyon jó és semmivel sem pótolható..
Minden kapcsolatomnál udvaroltam, és ha lesz,akkor ismét romantikus udvarlás lesz.Nem szex-szel indítva..
A bizalmatlanság megtérül, ha zsivány a srác. Érdemes utánanézni facebookon, instán, vannak-e barátai, milyen a profilja, az iskolái, képzettsége, lakóhelye fedi-e a valóságot. Nekem egyszer egy srác azt mesélte, hogy programozást tanul, amikor visszakérdeztem, hogy milyen nyelven, akkor ő azt mondta, hogy angolul. Innentől kezdve egy szavát sem hittem el. Érdemes meghallgatni, amit mesél magáról és megjegyezni minden adatot. Ha később szóbakerül, ugyanazt mondja-e, mint elsőnek. Érdemes kideríteni, stabil-e a háttere, jár-e iskolába, hol lakik, kik a barátai.
Árukodó jel lehet, ha titokzatoskodik, ha nincs összhangban pl. az öltözködése a lehetőségeivel, a lakhatása a keresetével, a dohányzás, a szüleivel, testvéreivel való kapcsolat hiánya, barátok, társaság hiánya.
És még folytathatnám 35 év tapasztalatával :)
Bocs,de ha ilyen "átvilágítás" egy barátság kezdete,akkor megette a fene az egészet.
Mert ilyen alapon mindjárt egy STD szűrési leletet is kellene kérni,és addig egy ujjal sem érni senkihez.
Ésszerű határokat kell kijelölni,persze óvatosnak kell lenni.Engem egy momentum ami kissé zavar,hogy nyomul a fiatal az idősebbre.De ez lehet merő szimpátia is.
Viszont nekem volt itt ilyen ,aki rám írt,nyomult és a harmadik levélben már azt kérte,hogy " most az egyszer fizessem ki a család villanyszámláját ", és töltsek egy kicsit a telefonra is.
Na ekkor gondolkodtam el és köszöntem el:)
Régebben pedig volt egy srác,akivel első tali után összejöttem,három hét után olyan haverjait ismertem meg,akik finoman szólva is érdekesek.Drog,cigi minden volt náluk, persze pénzt kéregetett.Itt is vége lett.
Mégis megbízom addig,míg nem élnek vele vissza.De akkor vége,örökre,mindenkivel.
Köszönöm mégegyszer, tényleg sok nézőpontból írtatok. Most reflektálnék, mert több hozzászólásban említették, hogy nincs önbizalmam. Nos, ez nem feltétlenül van így, tudom, mire vagyok képes, hol állok az életben és mit szeretnék, de nem értékelem magam többre a valóságosnál. De tegye fel a kezét, akit nem lepne meg, hogy majd 40 évesen egy ilyen fiatal fiú érdeklődik utána. Ismerve a meleg társkeresés buktatói, azt hiszem e rovat látogatóinak ezt nem kell ecsetelni. Nem egy olyan volt már, hogy tőle idősebb és rosszabbul kinézők hajtottak el, olyanok is, akik alattam voltak minden szempontból. Szóval az nagyon pozitív meglepetés lesz, ha ebből egy szép kapcsolat alakul, most úgy érzem, ennek mindenképpen meg kell adni az esélyt.
Egyébként Facebook és Instagram alapján egy tök átlagos fiatal srác, jó családi és baráti háttérrel, a képeiből nekem ez szűrődik le, szerintem ebben nem nagyon lehet kamuzni. Telefonon ma is beszéltünk, ott is nagyon normális, és nekem bejön, hogy kicsit rámenős, de azért nem mondanám nyomulásnak. Szóval eddig nincs red flag.
Az anyagi kihasználás sem igazán játszik, legalábbis az albérlete és az autója alapján nem én vagyok az, akit anyagilag érdemes lenne lehúzni. Ráadásul még tanul, szóval nem hiszem, hogy olyan rossz háttere lenne.
Az pedig természetes, hogy személyesen sokat fogunk egymásról beszélni a másiknak, hiszen a megismerés és a bizalom a kapcsolat alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!