Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek mégis mi volt?
Tegnap leugrottam melegbuliba kicsit lazulni, aztán egy egyetemista korú srác egyértelműen jelezte, hogy tetszem neki. Mondtam, kösz, nem, erre szemtelenül mosolygott, majd küldött nekem két Bailey's-t, aztán megint mosolyogva kérdezte, nem gondoltam-e meg magam? Elég rámenős volt, szóval táncoltunk, meg dumáltunk is, végül léptünk hozzá és volt szex, ami több, mint jó volt. Ma azt kérte, mikor öltöztem, hogy töltsem vele a napot, de ezt offoltam. Erre azt mondta, legalább adjam neki a boxerem, így mehettem haza alsó nélkül, kényelmetlen volt.
Szóval nagyon jó volt, de azért mégis 20 névvel fiatalabb srác, na. De ma is egész nap erre gondoltam, szóval elég gáz a szitu, de el vagyok veszve agyilag és lelkileg.
39/f
Részemről áldásom adom rá. :)
#22&27
A 30-as reakcióra írom,bőven 40+os ként.
Tegnap volt délután randim egy 26 évessel,akivel itt kezdtem el beszélgetni.Emberileg jól éreztem magam,értelmes srác,de már nem tudok bele többet elképzelni a nagy korbeli eltérés miatt.Egész délutános volt a program,vacsorával zárva,de utána megmondtam,hogy nem akarok neki ciki lenni az emberek előtt.És nekem is olyan volt,mintha a gyerekem lett volna.Igaz,ő sem,én sem vagyunk olyan kinézetűek,mint a korunkbeliek.
De valami láthatatlan szakadékot éreztem,persze nem rossz értelemben.
Aztán este írt még többször,hogy gondoljam át,mert nála ilyen gondolat nem jött elő,hogy ennyi volt..
Átgondoltam, de úgy érzem, egy fiatal, korabeli sráccal lesz jobb neki,felfogásban ,értékekben,úgy általában.
Megértette, megköszönte és én is,hogy a tegnapomat széppé tette.
Lehet,rosszul döntöttem,de azt hiszem, ez az ő érdekében hasznos volt.
Nekem két fiatal iszonyat problémákat,anyagi és lelki gondokat okozott már.Éppen ezért -sem- mennék bele....
32-es:
Ha neked kényelmetlen ez a korkülönbség, akkor érthető, de szerintem ha megvan a bizalom és kölcsönös szimpátia, akkor ez részletkérdés és át lehet lendülni a dolgon. Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid vannak, de nem minden fiatal egyforma.
Nekem egyébként egyre jobban tetszik a kis udvarlóm, hétvégén is találkozunk majd. :)
Sok szerencsét és boldogságot kívánok Nektek!
Nem általánosítom a fiatalokat,de azért óvatos vagyok már, érthetően:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!