Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez szerintetek mégis mi volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek mégis mi volt?

Figyelt kérdés

Tegnap leugrottam melegbuliba kicsit lazulni, aztán egy egyetemista korú srác egyértelműen jelezte, hogy tetszem neki. Mondtam, kösz, nem, erre szemtelenül mosolygott, majd küldött nekem két Bailey's-t, aztán megint mosolyogva kérdezte, nem gondoltam-e meg magam? Elég rámenős volt, szóval táncoltunk, meg dumáltunk is, végül léptünk hozzá és volt szex, ami több, mint jó volt. Ma azt kérte, mikor öltöztem, hogy töltsem vele a napot, de ezt offoltam. Erre azt mondta, legalább adjam neki a boxerem, így mehettem haza alsó nélkül, kényelmetlen volt.

Szóval nagyon jó volt, de azért mégis 20 névvel fiatalabb srác, na. De ma is egész nap erre gondoltam, szóval elég gáz a szitu, de el vagyok veszve agyilag és lelkileg.

39/f

2023. márc. 12. 19:09
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
lehet tartós kapcsolatot akar, nem éri meg elszalasztani! :)
2023. márc. 12. 19:56
 12/37 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Lehet rá kéne kérdezni, miért pont én.

2023. márc. 12. 20:09
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg. Veszteni való nincs :)

Majd írd meg mi lett :)

2023. márc. 12. 20:27
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd fel őt! (Főleg ha nem kicsit top kategóriás a srác.) Nincs vele veszíteni valód.
2023. márc. 12. 20:27
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Én majdnem ugyanígy voltam. Az én "top kategóriás pasim" is nagyon rámenős volt, nagyon akart engem és meg is szerzett magának. 7 éve vagyunk együtt, ő most 25, én 52.
2023. márc. 12. 20:49
 16/37 Jani Belucci ***** válasza:
92%
Az egyedüli gáz dolog ebben a történetben az az önbizalom hiányod.
2023. márc. 13. 07:00
 17/37 anonim ***** válasza:
51%

A 6-oshoz..

Az azért kissé gázos, ha hatvanas papikra buknak a fiatalok.Nem tudom elhinni,hogy ott nincs valami a háttérben.

2023. márc. 13. 10:14
 18/37 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem kamu de a fantáziád jó. Ha nem az akkor meg vicces hogy ennyi idősen ez ekkora dilemma. Mintha először lenne dolgod párkereséssel. Így nézve a srác jobban jár ha nem maradtok együtt mert 20 évesen tudatosabb stb mint te.
2023. márc. 13. 11:22
 19/37 anonim ***** válasza:
84%
18-as keményen tolod de amúgy meg tök igazad van :D Sajnos valóban a srácban több tökösség van. És annak jó vége nincs ha ez így van hogy közbe az idősebb meg egy...
2023. márc. 13. 11:30
 20/37 anonim ***** válasza:
50%

"az idősebb meg egy..."

...tapasztalatlan, naiv, töketlen nyuszi.

2023. márc. 13. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!