Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek mégis mi volt?
Tegnap leugrottam melegbuliba kicsit lazulni, aztán egy egyetemista korú srác egyértelműen jelezte, hogy tetszem neki. Mondtam, kösz, nem, erre szemtelenül mosolygott, majd küldött nekem két Bailey's-t, aztán megint mosolyogva kérdezte, nem gondoltam-e meg magam? Elég rámenős volt, szóval táncoltunk, meg dumáltunk is, végül léptünk hozzá és volt szex, ami több, mint jó volt. Ma azt kérte, mikor öltöztem, hogy töltsem vele a napot, de ezt offoltam. Erre azt mondta, legalább adjam neki a boxerem, így mehettem haza alsó nélkül, kényelmetlen volt.
Szóval nagyon jó volt, de azért mégis 20 névvel fiatalabb srác, na. De ma is egész nap erre gondoltam, szóval elég gáz a szitu, de el vagyok veszve agyilag és lelkileg.
39/f
Köszi az eddigi válaszokat.
Lehet rá kéne kérdezni, miért pont én.
Kérdezd meg. Veszteni való nincs :)
Majd írd meg mi lett :)
A 6-oshoz..
Az azért kissé gázos, ha hatvanas papikra buknak a fiatalok.Nem tudom elhinni,hogy ott nincs valami a háttérben.
"az idősebb meg egy..."
...tapasztalatlan, naiv, töketlen nyuszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!