Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg kapcsolatok általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg kapcsolatok általában tényleg kevésbé tartósak, mint a heteró kapcsolatok? Ha igen, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

febr. 2. 22:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Én csak válaszoltam.

Panaszkodni nem érdemes, annak nincs értelme, aki kicsit is jó megfigyelő az leszűri, ha valaki elégedetlen.

Inkább sajnálom az ilyen embereket, nincs elég önbizalmuk, és sokszor tényleg érthető, mivel nincs is mire.

febr. 6. 20:53
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Értelek,31-es, nagyon is.

Tudod ezzel még egy nagy probléma van.Jó,éljen a trutyiban,unalmasan,elégedetlen. De az idő megy,idősödik és ha benne marad tartósan a lágy f.sban,akkor magától és a másiktól is elveszi a lehetőséget,hogy megismerje azt,akivel jól kijön és nem kínlódás a közös élet.

Azt is tudom,hogy sokan azért keresnek szexet,általában instant szexet,hogy ezt az unalmas és némileg kilátástalan életet kicsit feldobják. Ezt is megértem,de csak egy kicsit.

febr. 7. 04:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!