Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg kapcsolatok általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg kapcsolatok általában tényleg kevésbé tartósak, mint a heteró kapcsolatok? Ha igen, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

febr. 2. 22:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
86%
6,én házas nő vagyok 26 éve. 🙂 Egyéb kérdés? 😀
febr. 3. 09:28
 12/32 anonim ***** válasza:
75%
11, Attól mert van házad még nem tudjuk kapcsolatban vagy-e.
febr. 3. 09:31
 13/32 anonim ***** válasza:
61%

Köszönöm, nincs kérdésem.

febr. 3. 09:33
 14/32 anonim ***** válasza:
86%
Azért vagyunk mi, száz éve kapcsolatban levő monogám melegek kvázi láthatatlanok, mert nem lógunk a grinderen meg egyéb randiappokon, meg mondjuk nem tesszük ki az életünket tiktokra.
febr. 3. 09:35
 15/32 anonim ***** válasza:
75%

14: Mesélj, ezen felül még bunkerben is laktok 500 méterrel a föld felszíne alatt? Mert ettől még ugyanúgy meg lehetne ismerni titeket személyesen. Nincsenek meleg ismerőseitek? Nem jártok emberek közé? Nem dolgoztok?

Nagyon kevés tartós, monogám, meleg kapcsolat van. Deal with it.

febr. 3. 09:39
 16/32 anonim ***** válasza:
76%
De, találkozunk emberekkel, dolgozunk, barátkozunk, járunk pizzázni a pár közös barátunkkal. Csak épp egy olyan helyen, ahol nem vagyunk másodrendű polgárok, meg úgy a francot se érdekli itt a másság. Meleg ismerőseink nem tudom vannak-e, mert nem szoktunk ez alapján barátkozni, meg eleve más körökben mozog a párom, mint én;, mindenesetre ilyen melegbulikba nem járunk, más meleg párokkal meg kifejezetten nem ismerkedünk(tudnék erről mesélni miért nem), meg minden lmbtvel kapcsolatos dolgot kerülünk. Normális életet élünk, nem magamutogatunk, pont mint egy heteró pár, csak mibdketten pasik vagyunk. Tudom, hogy nem ez a megszokott, de deal with it.
febr. 3. 09:52
 17/32 anonim ***** válasza:
90%
Aha, szóval minden meleg pár külföldön él, Magyarországon nincsenek. Hihető. xd Attól mert nem kifejezetten melegekkel ismerkedtek, statisztikailag valószínű, hogy ismertek melegeket akik esetleg nyíltan vállalják, hogy azok. Egyébként meglátásod szerint ha közelebbi ismerőök tudják, hogy egy pár vagytok az már magamutogatás? Már te sem tudod mit hablatyolsz. Mellesleg állításod szerint tulajdonképpen nem tudsz róla, hogy akár egyetlen meleg ismerősöd lenne de meg vagy győződve róla, hogy minden tartós és monogám kapcsolatban élő pár pont olyan mint ti, ezért láthatatlanok. Én meg ismerek melegeket (párokat is) és azt mondom atipikus példa vagytok. Deal with it.
febr. 3. 09:59
 18/32 anonim ***** válasza:
58%
17: Persze, hogy nem látod őket mert a Tamagotchi csirke barátjával meglévő mesebeli párkapcsolatáról beszél.
febr. 3. 10:01
 19/32 anonim ***** válasza:
86%

7Raven7

-

Tiltás

2024. február 3. 09:49

Előzmény:

A kérdésre írt válaszod: A meleg kapcsolatok általában tényleg kevésbé tartósak, mint a heteró kapcsolatok? Ha igen, mi lehet ennek az oka?

"Én pont hogy fordítva látom. Két meleg párt is ismerünk, egyik pár 15, a másik 13 éve van együtt."

Az üzenet:

Szopd le mindkettőt.

Válaszol

Töröl

Raven 7, jelentve vagy. Szellemi magasságokban élsz az tuti 🤣

febr. 3. 11:31
 20/32 anonim ***** válasza:
90%
Talán azon kéne elgondolkodni, hogy mi a bús pizzáért mennek a fiatalok, meg ilyen 32 plusz emberek Magyarországból elfele.
febr. 3. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!