Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg kapcsolatok általában tényleg kevésbé tartósak, mint a heteró kapcsolatok? Ha igen, mi lehet ennek az oka?
Az a tapasztalatom, hogy nehezebb összecsiszolni közös képet és ezért sokkal könnyebben egymásnak is ugranak türelem helyett. Ebben talán már benne lehet alapvető rossz életérzés a melegségük miatt. Hozzáteszem: én 15 évesen egy nap alatt elfogadtam magamat. Sok olyat is láttam, hogy megkeseredett rossz mentális állapottal taszítják el a másikat maguktól. Ismerek olyat, akinek 40 év alatt soha nem volt senkije és a barátságait is csak tönkretette.
Az egyik kapcsolatomban a másik nem merte a közös életet.
Másik kapcsolatomban sikerült ellenem irányítani a páromat, de ez egy összetett képlet volt. Emellett ebben ellenpéldák lettünk azzal, hogy újra együtt vagyunk és boldogabbak is vagyunk. Én nem hagytam és nem vagyok átlagos.
#21 válaszoló
Akkor Te most kapcsolatban vagy? Sikerült együtt maradni?
Hány évesek vagytok? :)
Na az jó :)
Hogy sikerült? Budapesten vagytok?
Sokan vannak olyanok,akik kapcsolatnak nevezett izében élnek egyutt valakivel,esetleg évek óta, de már sem testiség,sem normális lelkiség nincs.És vannak itt is olyanok,akik írogatnak,barátkozni akarnak, de valamiért nem akarnak vagy ami rosszabb nem mernek kilépni,elköltözni.Élnek,mint egy idegennel és kínlódnak,panaszkodnak.Az idő megy,az esélyek csökkennek.
De mégis marad a langyos kakis vödör...Még CSOk-ra,vagy hitelre,gyerekre sem lehet hivatkozni,mint a heteróknál.
Sosem értettem és nem is fogom megérteni,mi tart benn valakit egy ilyen egyuttélésben ? Lakhatás,eltartás? Kiszolgáltatottság?
Az, hogy egyre öregebb lesz, és már nem olyan könnyű párt találni.
Amíg fiatal, hamvas vagy elfogadnak a hibáiddal, ahogy öregszel, egyre kevésbé.
És igen, aki nem keres jól, az nem mert kilépni, akkor sem, ha a párja sem keres jól.
Hová mehetne, albérletbe 40 évesen?Vagy vissza a szülőkhöz?
Okés, akkor maradni kell,de akkor semmi panaszkodás. Vagy vissza kell menni szülőhöz és ismerkedni tovább.Ismerek ilyet, aki 52! évesen így talált társat, a szülei mellől.
Kifogásokat nem kell gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!