Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoktatok néha régebbi szexhav...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok néha régebbi szexhaverokra rákeresni?

Figyelt kérdés
Vagy csak nekem jut ilyen eszembe? Néha rájuk is írok. Sokuk életét követem mert megkedveltem…
2024. febr. 1. 00:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es szerintem attól is függ, hányszor voltatok vele és milyen volt a haverság. Nyílván van aki nem marad meg mert semmi extra. De persze biztos az én intelligenciám alacsony :)
2024. febr. 2. 00:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Tovabbra sem értem, mi a baj ezzel, ha rakeresel. Siman le lehet zarni egy beszelgetest annyival, hogy szia, semmi kulonos nincs velem
2024. febr. 2. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
11: Ha meglepődsz azon, hogy nem írnak vissza akkor igen, a te intelligenciád az alacsony. :)
2024. febr. 2. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
12: Le lehet annyival is zárni, hogy nem írsz vissza ha nem érdekel az illető. Ha nem vagytok ismerősök akkor főleg messengeren, ahol a visszaírás az engedélykérés elfogadásának minősül. Utána látja a másik mikor vagy online, mikor olvastad amit írsz és kapod az értesítést az üzeneteiről. Semmi értelme visszaírni, hogy “semmi különös velem” ha tudod, hogy úgysem akarod folytatni. Ha ismerőslistán akkor még csak-csak elmegy, bár az sem jelenti, hogy beszélgetni akarsz a másikkal. De ha még ennyi sincs meg, akkor a franc se vágyik rá, hogy az X alkalmas szexpartner a semmiből megtaláljon és üzengessen. Meg az életemen csámcsogjon. Itt is, hogy höhö “hetero lett” biztos srácokkal kefél a kocsiban. Most neked mi közöd lesz rögtön a magánéletéhez csak mert évekkel ezelőtt lefeküdtetek és tudsz róla valami intimebbet. Ha ő biszex de inkább nőkkel van, mert elég neki akkor kedves egészségére, nem rád tartozik.
2024. febr. 2. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!