Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz ha kiderül a szexhaverodnak vannak fura vágyai is?
Pl: szolga szerepjáték, fotózás szex közbe, alárendeltség, stb.
Jó farka van de ezeket hogy mondta kicsit beparáztam hogy nem százas. Aztán ő mondta hogy a mélytorok is sokaknak off pedig azt pl szeretem. Hogy minden csak kíváncsiság kérdése. És részben egyetértek vele. De nehéz igazán eldöntenem mert amúgy normális. Mit mondotok ezt hogy kellene kezelnem?

Fotózás nekem teljesen off, csak egy két srácnak engedtem meg, de bennük megbízom teljesen és ott is arc nélkül.
Bdsm bizonyos korlátok közt nekem jöhet.

Csakis olyan dologba menj bele, ami mindkettőtöknek jólesik! Jelen esetben amit nem akarsz, azt ne engedd! Ha csak szexhaver, semmi több, akkor mondd meg Neki, hogy az ilyesmi vágyaihoz keressen másvalakit!
Amúgy én se mennék bele az ilyesmibe! Az alárendeltség és egyéb szolgajátékok abszolút kizárva, a tutibiztos diszkréció miatt pedig a fotózás is!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!