Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok néha régebbi szexhaverokra rákeresni?
Figyelt kérdés
Vagy csak nekem jut ilyen eszembe? Néha rájuk is írok. Sokuk életét követem mert megkedveltem…2024. febr. 1. 00:03
1/14 anonim válasza:
Én nem, de rám szokott 3ex rendszeresen írni
2/14 anonim válasza:
Volt, hogy eszembe jutott es rakerestem de nem irogattam. Aminek vege van nem kell piszkalni.
3/14 anonim válasza:
Egy időben rákerestem Facebookon az exeimre, vagy azokra akikkel randiztam, de abba hagytam. Viszont pont tegnap hagyott egy plecsnit romeón egy arác aki el párszor összejártunk. Nem tudta hogy én vagyok mert most (egyéb okokból) kép nélkül vagyok fent. Aztán írtam neki hogy én vagyok. Egész sokat chateltünk, és szeretne velem találkozni, de én a laza hookup stilusa miatt nem. Jó volna, de igy hogy fene tudja kitöl mit szed össze két találkánk között inkább nem.
4/14 Jani Belucci válasza:
Rám rendszeresen rámírnak korábbi partnerek, csevegünk egy jót, hogy kivel mi történt a hónapok alatt. Bevalomm jó olvasni, ha beszámolnak a sikereikről, terveikről. Tud motiválni engem is.
5/14 anonim válasza:
És kérdező, milyen életeket, sorsokat látsz?
6/14 A kérdező kommentje:
Vegyesen mindent. Van aki “hetero” lett pl :D
2024. febr. 1. 10:16
7/14 anonim válasza:
6-os :D valamiért éreztem, gyerek is van és asszony? :D meg szex srácokkal a kocsiban? :D
8/14 anonim válasza:
Én volt hogy írtam, de bizonyos emberekkel sajnos csalódás volt a vége. Volt aki letiltott, volt aki meg sem nézte. Am én akkor írtam, mikor párkapcsolatban voltam, nem akartam semmi komolyat, de egy bizonyos intelligencia felettnaz emberek reagálnak arra, ha valaki rájuk ír. Nekem is szoktak írni, mindig válaszolok. Van aki akar találkozni is, de ez nekem mindig kellemetlen, mert tudom, hogy úgyse lesz semmi, a párom meg féltékenykedne.
9/14 anonim válasza:
8: Bizonyos intelligencia felett az ember nem lepődik meg ha néhai szexpajti azon túl akkor sem, évekkel később meg pláne nem kíváncsi rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!