Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok ti milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok ti milyen gyakran jártok össze a szexhaverotokkal?

Figyelt kérdés
Ti írtok rá vagy ő rátok? Én aktív vagyok de kb 4-5 tali után eltűnnek a srácok. Nem értem miért. Mármint gondolom izgatja új partnerrel őket, de attól még megtartható ami bevált. Nem?
2022. márc. 18. 08:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
erdekes, nekem pont eleg lenne egy stabil pasi, akit neha leszophatok, es tudom hogy nem kapok el tole semmit. pont ezert veszelyes a bi/meleg vilag, mert ugy valtogatjak a pasik a partnereket, mint a rossz qrvak
2022. márc. 18. 08:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Aktívként csak olyat keresek, akivel havonta 1-3 orál van és ennyi. De nem találok olyat, aki beérné ezzel. 32/f
2022. márc. 18. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne egy szexhaver, de itt kelet magyarországon egy rémálom az ismerkedés :'D

Vagy eltűnnek vagy keményen a korhatáron kívül vannak. Pedig még orál is elég lenne, mert nem vagyok túl tapasztalt anál ügyben. >~>

22f

2022. márc. 18. 09:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsém volt, mert volt egy értelmes,kulturált és normális szex igényű, passzív barátom.Heti kettő három, de volt,hogy egész hétvégén együtt voltunk. Közös programok is voltak, emberileg is tökéletes volt.

Sajnos már tényleg csak "volt"...

Több mint két éve próbálok ismerkedni - nulla a végeredmény.

2022. márc. 18. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb heti 1, néha 2. Ő szól ha ráér és kívánja, de csak orál van.
2022. márc. 18. 10:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt nálunk sem sok esély van még talira sem.
2022. márc. 18. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont ilyet keresek, passzív vagyok, rendszeres játékra keresek aktívat, nekem csak az kellene, akár csak orál havi 2-4-szer

26 Bp

2022. márc. 18. 23:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne egy diszkrét aktívat találni. Akivel lehetne legalább két hetente vagy ahogy van idő. Az orál is elég lenne. Egy olyan titkos kapcsolat vagy haverság extrával. :)
2022. márc. 19. 07:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!