Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érv szól amellett,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érv szól amellett, hogy ne sértegessem azokat a jóképű srácokat, akik nem akarnak lefeküdni velem?

Figyelt kérdés
Ha úgyse akar lefeküdni velem, akkor nyugodtan sértegethetem, hisz nem amiatt nem lesz szex.
tegnap 22:51
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Mert normális ember ilyet nem tesz ;)

A többinek tilos.

tegnap 23:09
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy érző emberi lényről van szó, nem egy kukába dobható használati tárgyról. Gondolom, ha megfordítanánk a dolgot, vérig lennél sértve. És jogosan - mert azzal együtt is, hogy így viselkedsz, normális ember figyelembe veszi, hogy te is érző lény vagy. :)

24/p

tegnap 23:21
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Hogy milyen érv? Az, hogy nem vagy 6 éves, aki dacból gorombáskodik ha nem kapja meg amit akar? Az, hogy miért is foglalkoznál ilyesmivel, ahelyett, hogy arra fordítsd az energiáidat, hogy keress mást aki lefekszik veled? Az, hogy tiszteletben tartod, hogy az emberek önálló akarattal rendelkeznek és joguk van dönteni afelől, hogy kivel és mit szeretnének és mit nem?
tegnap 23:21
 4/35 A kérdező kommentje:
Ha megfordítanánk a dolgot, és en lennék a jóképű, ő meg a ronda, akkor szolidaritásból lefeküdnék vele.
tegnap 23:22
 5/35 A kérdező kommentje:

Szerintem pont hogy ők viselkednek 6 éveskent. Mindig megmagyarázzák utólag, hogy azért nem kellek senkinek, mert goromba vagyok. De valójában a legtöbben már akkor visszautasítanak, mikor még csak két szót írtam le.

tegnap 23:28
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ilyet tennél. Senkitől sem várható el, hogy olyan valakivel feküdjön le aki nem szimpatikus neki, csupán csak azért, hogy a másik ne sértődjön meg. Senkinek sem kötelessége a saját érdekét a háttérbe szorítani azért, hogy más érdeke érvényesüljön. Ez nem így működik. Aki ilyet tesz az bolond.
tegnap 23:30
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
5: elárulod, hogy mi az a két szó amit leírsz és ami alapján visszautasítanak?
tegnap 23:30
 8/35 A kérdező kommentje:

Pedig mindenki jobban járna, ha mindenki hozna kis áldozatot másokért. Még ők is, hisz úgy ők is számíthatnának rá, hogy majd egy náluk is jobban kinéző lefekszik velük.

tegnap 23:32
 9/35 A kérdező kommentje:

A kinézetem alapján utasítanak vissza, nem a szavaim miatt.

tegnap 23:33
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, kérdező, te lefeküdnél a nálad rosszabbul kinéző alakokkal ha azok abszolút nem jönnének be neked? Kötelezhetnének téged arra, hogy igenis szexelj velük akkor is ha nem szeretnéd?
tegnap 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!