Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érv szól amellett, hogy ne sértegessem azokat a jóképű srácokat, akik nem akarnak lefeküdni velem?
Figyelt kérdés
Ha úgyse akar lefeküdni velem, akkor nyugodtan sértegethetem, hisz nem amiatt nem lesz szex.tegnap 22:51
11/37 A kérdező kommentje:
Már számtalanszor megtörtent.
tegnap 23:35
12/37 anonim válasza:
kivel akarsz lefeküdni - ezt fontos lenne tudni ;)
13/37 anonim válasza:
Szóval te ennyire önfeláldozó vagy? Mások használhatnak téged bármire? És miért érzed azt, hogy kötelességed?
14/37 anonim válasza:
11: azért mert te ekkora baromságokat művelsz, még nem várhatod el mástól, hogy ő is így cselekedjen. Beugrok a kútba, jössz te is, ugye?
15/37 anonim válasza:
Amúgy sejtem ki lehetsz kérdező, múltkor is volt egy kérdésed ahol azt sérelmezted, hogy hogy mernek visszautasítani téged… Legalábbis nem hiszem, hogy sok olyan felhasználó lehet itt, aki ennyire kifacsarodottan gondolkodik mint te.
16/37 A kérdező kommentje:
Szóval ezen az oldalon jót tenni másokkal megvetendő dolog. Nem gondoljátok, hogy ti vagytok a torz gondolkodásúak?
tegnap 23:44
17/37 anonim válasza:
Kérdező, ez az egész pont olyan mint mikor például valaki be akarna költözni a házadba csak úgy. Erre nemet mondanál és aki be akar költözni az elkezdene sértegetni, hogy hogy hogy nem akarod megengedni ezt. Érted most már?
18/37 A kérdező kommentje:
Most pontosan mihez hasonlítod a beköltözéses sztorit? Már több szempont merült fel.
tegnap 23:51
19/37 anonim válasza:
Nem jött le mire akartam célozni? Veled akkor nagyobb a baj mint hittem. De most az egyszer még segítek. Az a lényeg, hogy olyan dolgokra akarnak rávenni pofátlanul amit nem szeretnél. Azt érzik ehhez is joguk van és elvárhatnák tőled azt, hogy olyan dolgokat viselj el amiket nem szeretnél. És ha nem akarod hagyni akkor még nekik áll feljebb. Most már érthető?
20/37 anonim válasza:
16: ne forgasd ki azt amit leírtunk. Próbáld meg inkább értelmezni. Az elvárásaid abszurdak, mentálisan egészséges ember nem gondolkodik és nem is cselekszik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!