Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érv szól amellett,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érv szól amellett, hogy ne sértegessem azokat a jóképű srácokat, akik nem akarnak lefeküdni velem?

Figyelt kérdés
Ha úgyse akar lefeküdni velem, akkor nyugodtan sértegethetem, hisz nem amiatt nem lesz szex.
febr. 1. 22:51
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
83%
Mondd kérdező, amúgy a heteró jóképű srácokkal is így mersz viselkedni? És mit szólnál ahhoz, ha egy nem jól kinéző nő akarna veled szexelni?
febr. 2. 00:02
 22/46 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, én nem vagyok isten és nem feladatom vadidegenek életét boldoggá tenni. Te sem vagy isten, ahogy senki más sem az. Van olyan, mikor önként átvállalok mástól terhet, igen, de akkor sem feladatom senkit boldoggá tenni. Azért mindenki saját maga dolgozik meg. Mindenki a saját sorsának kovácsa. Ebbe bele tudok segíteni, tudok és akarok támogatni embereket, viszont jön két kérdés, ami talán elgondolkodtathat:

(1) Miért képzeled, hogy te vagy AZ, aki majd jól megváltja és jól rendbe teszi a másik ember életét? Nem fogod sem megváltani, sem rendbe tenni az életét, sem boldoggá tenni. Mégpedig azért nem, mert változtatni a gondolkodásán, a magatartásán, a fizikai megjelenésén a másik fog, ennek minden nehézségével.

(2) Miért képzeled, hogy pont te vagy az egyetlen, aki a másikat megválthatja, megmentheti?

Félre ne érts, jó dolog az, ha valakinek segíteni akarsz, csak aki valóban segíteni akar, annak előbb meg kell tanulnia az egoizmustól megszabadulni. Sok embernek segítettem már, de nem én vagyok az egyetlen, aki segíthetett, és nem váltottam meg senki életét soha, ők maguk változtattak, nem én.

Nem vagy/ok hős akkor sem, ha megeteted/em a világ összes éhezőjét.

#2 voltam.

febr. 2. 00:05
 23/46 A kérdező kommentje:

Pontosan mit forgattam ki a 16-os hozzászólásomban? Szerintem egyáltalán nem kiforgatás annak a megemlítése, hogy jót tenni mással szexben kb. ugyanazt jelenti, mint jót tenni mással az élet bármely más területen.

Az emberek többsége annyira romlott és önző, hogy egy eltévedt túrázót is inkább hagynának megdogleni a mínusz 10 fokban, mint hogy meg kelljen vele osztani egy éjszakára a meleg otthonukat. Egy ilyen mentalitású ember persze, hogy a szexben is csak a saját érdekeit nézi.

febr. 2. 00:09
 24/46 A kérdező kommentje:

Például azért gondolom, mert különb akarok lenni nálad, aki a terheket eddig legfeljebb a rokonaitól vagy ismerőseitől vállalta át, és meg se fordult a fejében, hogy vadidegenektől is átvállalja.

febr. 2. 00:12
 25/46 anonim ***** válasza:
83%

“ Szóval ezen az oldalon jót tenni másokkal megvetendő dolog.”

Ezt forgattad ki, mivel senki nem írt még csak hasonlót sem. Leírtuk a véleményünket, te pedig levontál belőle egy hamis konzekvenciát.

febr. 2. 00:48
 26/46 anonim ***** válasza:
88%
Ha te mártírt akarsz játszani, akkor tedd. De ne várd ezt el másoktól is.
febr. 2. 00:50
 27/46 A kérdező kommentje:

25

Folyamatosan ezt szajkózzátok, hogy hülyeség azért lefeküdni mással, mert ő akarja.

febr. 2. 00:53
 28/46 A kérdező kommentje:

26

Miért ne várjam másoktól? Olyan önző akarsz lenni, amilyen csak jól esik, és nem szeretnéd, ha ezt bárki is megemlítené?

febr. 2. 00:54
 29/46 anonim ***** válasza:
83%

27: nem mondott senki ilyet, csak te ezt is sajátosan szeretnéd értelmezni. Azt mondtuk, hogy hülyeség olyat megtenni, amit te nem akarsz, csak azért mert más azt akarja, hogy megtedd.

28: képtelen vagy felfogni, hogy nem normális az, ha valaki olyan dolgokat tesz meg, amit ő nem szeretne megtenni. Ez nem egészséges. Beteges. Kezelésre szorul. Világos így már?

febr. 2. 01:12
 30/46 A kérdező kommentje:
Nem csak azért teszem meg, mert akarja, hanem azért is, mert szeretnék egy jobb világban élni, és teljesítem a jobb világ rám eső részét.
febr. 2. 01:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!