Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul fehúzott zokni vagyok?!!
Figyelt kérdés
Nagyon ki vagyok akadva. Volt egy talim, minden jó volt, megjelent, végig ilyen fura vigyorgás kínozta, mint aki betépett. Sétáltunk a Duna partján, semmi szex, semmi izé, mivel nem is emiatt találkoztunk, majd közli velem, hogy olyan vagyok mint a rosszul felhúzott zokni. Minden rendben velem, de mégsem, mert csálé vagyok!?wtf. Így még sosem dobtak. Miért nem lehet megmondani, hogy nem érdeklem őt? Miért kell minősíteni, ráadásul pont ilyen retard módon? Amúgy meg hogy a fa zba lehet egy zoknit rosszul felhúzni?ma 15:45
1/9 anonim válasza:
Kérlek próbáld meg elengedni. Megesik az, hogy bolondokkal hozz össze a sors. Ez mindenkivel megeshet.
3/9 anonim válasza:
Valószínű pont erre a viselkedésre értette
Ő laza, te nem.
Más az alap beállítottságotok.
5/9 anonim válasza:
Engedd el. Egy p*cs a másik, ezt előre persze nem tudhattad.
Egyébként igenis fel lehet rosszul húzni a zoknit. 😂😂
6/9 Thranduil100 válasza:
Utolsó kerdesre válasz ->Mondjam, vagy mutassam?
7/9 anonim válasza:
Én azt feleltem volna neki, hogy bró, neked meg egy fasz van a fejed helyén, és folyamatosan ömlik ki belőle a g.ci.. Csak úgy viccből, brahiból mondom...
9/9 A kérdező kommentje:
Imádom a 7est!
ma 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!