Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul fehúzott zokni vagyok?!!

Először a technikai kérdés: lehet zoknit rosszul felhúzni, rendszeresen bénázok, és a sarka van a lábhátamon van. xD
Komolyra fordítva a szót, nem, nem vagy rosszul felhúzott zokni. Sok minden ebből a néhány sorból nem tudható meg rólad, viszont a helyzetről anonim módon semmi okod hazudni, így feltételezem, hogy igazat írsz. Ez alapján szerintem korrekt módon megjelentél, korrekt módon viselkedtél, és bunkó tahó módon utasítottak el. Őszintén sajnálom, hogy az elutasítást (amivel nincs baj) így kellett átélned (na ezzel már van). Nem tudok rólad semmit, így azt sem tudom, hogy állsz az önbizalommal. Ha hadilábon, akkor teljesen együttérzek veled, és értem, hogy ez megrengette az önbizalmadat. Számomra az tükröződik az írásodból, hogy megerősítést keresel. Azt el tudom mondani, hogy rosszul felhúzott zokni átvitt értelemben sem vagy, de megerősítést nem tudok adni neked, mert azzal csak megszilárdítanám benned azt, hogy az önbizalom döntő részt kívülről jön. Pedig nem. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!