Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi szexhaverokra rá szoktál írni? Vagy olyanra akivel félbe maradt?
Volt ilyen. Írogattunk is,évekkel utána. Majd amikor gratuláltam neki egy eseményhez az életében,utána már nem írt többet.
Pedig értelmes emberke volt,szimpatikus. Dehát ez van :)
Az egyikkel felvettem újra a kapcsolatot, több jó pillanat és személyiség miatt, bár inkább magányosságból fakadó barátkozás céllal. Persze amikor jó lett volna összefutni barátilag, egyből a lényegre tért úgy hogy nem utaltam semmi ilyesmire. Visszautasítottam, most még írogatunk egymásnak, mert legalább néha van akivel van mit írni...de nem hiszem hogy újra összefutnék vele.
1,5 év kihagyás után viszont engem kerestek. Szilveszter éjjel 00:0 körül. Az akire a legjobb volt visszagondolni. De elszalasztottam hogy megtudjam spiccesen és szentimentális hangulatban mit gondol rólam :) Persze ráírtam , beszéltünk, de ennyi, az életünk egyes aspektusai miatt elkerültünk távolabb egymástól - de még gondolok rá, még olyan nyugodt nem voltam senki mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!