Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Férfiak rátok szoktak írni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak rátok szoktak írni meleg férfiak?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést senki ne vegye bántásnak csak kíváncsi vagyok. Rám sok meleg rám ír. Ti is így vagytok vele?

2022. szept. 1. 01:17
A kérdező szavazást indított:
Hát de én nő vagyok
Férfi vagyok és szoktak rám írni
Férfi vagyok és nem szoktak rám írni
46 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rendszeresen. Fogalmam sincs hogy miért. Főleg harmincasok, negyvenesek. 18/f
2022. szept. 1. 05:50
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
Rad irni hol? Sima fb-n vagy mondjuk egy meleg tarskereson? Nem mindegy. Ugyanezt kerdezem 1-estol is.
2022. szept. 1. 06:18
 3/27 anonim ***** válasza:
98%
Szoktak ritkán a hozzá szólasaimra reagálni. De meg tudják hogy nem pesti és 54 vagyok eltűnnek. Még azt se írják válaszban hogy bocsi. Biztos jó nevelést kaptak.😅
2022. szept. 1. 06:34
 4/27 anonim ***** válasza:
89%
Élő szokott fordulni
2022. szept. 1. 06:56
 5/27 anonim ***** válasza:
10%
Egyes vagyok. Olyan butaságot kérdezni, hogy hol? Mikor írom, hogy fogalmam sincs, hogy miért? Aki homokos társkeresőn van, arra nyilván ráírnak te dinka, de én nyilván nem vagyok. Sima facén, instán találnak meg. Kaptam pénzes ajánlatokat, utazási ajánlatokat, vacsora meghívásokat, intim képeket.
2022. szept. 1. 07:00
 6/27 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem volt még ilyen.
2022. szept. 1. 07:04
 7/27 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Jelenleg csak egy szűz aktív sráccal beszélgetek. Passzív vagyok 24 éves.
2022. szept. 1. 07:31
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Szoktak, pedig hetero vagyok.
2022. szept. 1. 07:59
 9/27 anonim ***** válasza:
87%
Jogos a kerdes. Hol? Itt? Itt igen de annak orulok. Aktiv f 35
2022. szept. 1. 09:56
 10/27 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Itt igen, de it lt én is szoktam (főleg képcsere miatt, intim részről, mert mostanában ez izgat fel)

Kb. ha felteszel egy kérdést, vagy úgy válaszolsz egyre, legalább 1-2 ember megjelenik.

Én szeretem :)

2022. szept. 1. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!