Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Férfiak rátok szoktak írni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak rátok szoktak írni meleg férfiak?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést senki ne vegye bántásnak csak kíváncsi vagyok. Rám sok meleg rám ír. Ti is így vagytok vele?

2022. szept. 1. 01:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%
Ha a termálban vagyok rendszeresen leszólítanak annak ellenére, hogy a nőket kedvelem.:P
2022. szept. 1. 12:35
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

Nem túl gyakran, de előfordul, viszont általában ugyanaz a pár ember, ugyanazokkal a sablon szövegekkel. :D

Pedig szívesen ismerkednék. :)

2022. szept. 1. 14:13
 13/27 anonim ***** válasza:
96%
A szexéhes pasik néha de aki érzelmes párkapcsolatban gondolkodik az sajna nem
2022. szept. 1. 14:29
 14/27 anonim ***** válasza:
86%

Néha még hidegek is rámírnak.

Azt hiszik kályha vagyok majd én melegítem őket

2022. szept. 1. 15:41
 15/27 anonim ***** válasza:
33%
Olyan összegeket ajánlanak, olyan helyekre hívnak, ha komolyan venném, bele is mennék.
2022. szept. 1. 15:46
 16/27 anonim ***** válasza:
95%
Nem nagyon szoktak írni. Általában akik írnak, azok rögtön szexet akarnak. Ezeket a beszélgetéseket hamar lezárom.
2022. szept. 1. 19:28
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Megesik, de elég ritkán.
2022. szept. 2. 00:17
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Kivancsi lennek, hogy zajlik egy ilyen beszelgetes. El nem tudnam kepzelni, hogy fb-n random sracoknak irogassak pedig bikivancsi vagyok.
2022. szept. 2. 05:37
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elképzelni én sem ezt a szituációt. Miért írna nekem egy meleg? Vagy meleg férfiaknak szól a kérdés, akiken látszik, vagy a profiljukból kiderül, hogy melegek?
2022. szept. 2. 06:48
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Naná. Részletesen le van írva a szexpartnerkeresőn, hogy kit, mit keresek (nagyon nem pasit), de el sem olvassák, vagy csak leszarják. Bombáznak azzal, hogy így meg úgy leszopnának, meg hogy milyen szép a farkam.
2022. szept. 2. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!