Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 fölötti meleg férfiak hogy szoktak szexelni? Részletesen ha lehet.
Figyelt kérdés
2019. jún. 20. 11:03
1/8 anonim válasza:
Feltételezem ugyan úgy mint a 40 alattiak...
3/8 jonwick válasza:
Először is beindítom a fluxus-polarizátor-neutron péniszépítő kézi készüléket, műtrágyából és a gyerek nem használt legódarabkáiból kialakítom a barlangos testet, és egy pet palack kupakjából és egy szelet parizerből makkot formálok. Utána hurkapálcából és gobleinekből vaginát szerkesztek egy fémesztergán, a keletkezett fahulladékot áteresztem egy ázsiai törpehörcsög emésztörendszerén, hogy legyen belőle fajin klitorisz. Végül az egészet ctrl+v vel Valgyimír ukrán pénzbehajtóba implatálom, a mikróban sütöm 30 percig, és mikor kész a kifejlett nő indulhat a szex.
4/8 anonim válasza:
Miért?
40 felett már bonyolultabb a szex? :D
5/8 anonim válasza:
Tapasztaltabbak. Jobban tudják mire vágynak a fiatalabbak és emiatt élvezetesebb is
6/8 anonim válasza:
#5, ez nekem kicsit ilyen rábeszélős próbálkozásnak hangzik.
“Jobban tudják mire vágynak a fiatalabbak és emiatt élvezetesebb is”, én pl fiatalként egy fiatalra vágyok, szóval lehet hogy ezt az idősebbek is tudják, ettől még nem fogják tudni megadni mert nem lesznek hirtelen fiatalok :D
7/8 anonim válasza:
Sehogy kb xdd
Reszletesebben nem lehet leirni
8/8 -remete- válasza:
Nem szexelnek mert már nem érdemli őket. A fiatalok a jelenben sose lesznek 40 felettiek így sose tudják meg. 38 évesként még 2 évet szexelek aztán mondom már csakbeszélgetni tudok.
Jaaaaaa neeeem dugok mint eddig. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!