Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghosting után nincs újrakezdés, igaz?
Engem ghost-olt 2 éve a csávó. Azóta többször érdeklődik, nézeget randi app-okon.
Nagyon élveztem vele mindent, de nem akarok egy ilyen után folytatást (bár néha kanosan jó lenne).
Ti mit tennétek?
U.i.: Annak idején kapcsolatot kerestünk mindketten, de másfél hónap után eltűnt.
Részemről én nem kezdenék újra egy ilyen emberrel mert aki egyszer megcsinálja, megteszi újra.
Azon kívül ezt a ghostolást nagyon nem szeretem. Egy utolsó utáni gyáva dolog.
Nálam egyszer volt ghostolás után folytatás, de azért ne éld bele magad. Nálam először 3 hét után tűnt el, majd 2 hónap múlva felbukkant. Belementem, hogy újra találkozzunk, az eltűnéséről nem beszéltünk. Összejárogattunk, de szeretett felszívódni pár napra - 1 hétre. Ezt csináltuk kb 8 hónapig, majd dobott, elég g_ci módon.
Ha tényleg annyira kanos vagy, csináld, de ne éld bele magad.
Ha nincs valamilyen konkrét diagnosztizálható elmebaja, akkor konkrétan csak gyökér és beszélgetés helyett kiosztanám.
35/F
Nálam már 20 perc után is offos lenne. Volt olyan,akivel találkoztam,jól eldumáltunk ,de azt mondta,nem érez semmit.Elköszöntünk, de másnap reggel jött egy sms, hogy átgondolta és mégis..
Megírtam, elment a vonat,másfelé próbálkozzon.
Így tettem és így fogok mindig is tenni. Minden visszajövetel,visszafogadás szerintem gerinctelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!