Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esetleg esélyem az újrakezdésre, vagy maradjon így?
Figyelt kérdés
Három éve egyutt élek a barátommal, aki november elején névlegesen szakított, mert megszeretett mást. Viszont azóta is egyutt élunk, közös a háztartás és nagyon jó a viszonyunk, mindent megbeszélunk,vannak közös programok, egyedul a szex nincs meg. De megmaradt sok ölelés, sok puszi napi szinten. Kijelentette, hogy élni csak velem akar, nem szeretne összeköltözni az újjal, akivel nem sűrűn találkoznak, inkább írogatnak és heti egy, ma két nap vannak egyutt. Szóval én úgy érzem, ő most inkább instabil, billeg, de mivel régebben ismer és azóta egyutt élunk, rengeteg a közös emlék, és úgy viselkedik, mintha nem szakított volna, nagyon kedves, gyengéd, őszinte mindenben és igényli a társaságomat. Viszont nekem azért fáj, ha az újjal van, ezt ő is tudja.Nem akarok praktikákat, csak azt tudni, hogy esetleg köztuk probléma lenne, akkor hogy álljak hozzá,kezdjuk - e újra. Mivel én változatlanul szeretem őt, ezt megmondtam neki és láttam, hogy ez jólesett, átölelt és azt mondta, mindig megmarad nekem és kéri, hogy én se hagyjam el. Most hogyan tovább? Mert azt hiszem, végtelenségig nem lehet ilyen se - se élet vele::: Köszönöm szépen a hozzászólásokat, tanácsokat !2018. ápr. 3. 14:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem erőt kéne venned magadon és otthagyni akkor hatha rájön h csak te kellesz neki és ujbol osszejottok mert igy természetesnek veszi h te ugyis ott vagy mellette de lehet massal is
2/3 anonim válasza:
Én ezt nem bírnám sokáig. Nekem elviselhetetlen a gondolat, hogy a párom mással volt (van). Nem tudnék vele egy lakásban élni.
3/3 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy neked ez így nem jó és vagy veled van rendesen, vagy ne éljetek együtt és ne olelkezzetek, semmi. Neked ez csak szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!