Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit egyek anál előtt, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit egyek anál előtt, hogy ne maradjon beöntés után semmi ott?

Figyelt kérdés

Mennyivel ne egyek előtte?

Köszi!

2017. jan. 1. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy csináltam hogy ha pénteken volt randi, szerda este bevettem szűztea forte kapszulát, csütörtökön az jól meghajtott. Könnyű ételeket ettem csütörtökön, péntek reggel beöntés és csak randi előtt ettem egy szendvicset. ugyanis az addig nem jut el a végbélbe. Tiszta is volt mindig minden.
2017. jan. 1. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Életembe nem csináltam beöntést, soha nem figyeltem arra hogy mit ettem előtte és minden tökéletesen ment.
2017. jan. 1. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

én aznap reggel nem eszem, csak délután valami könnyű kaját mondjuk salátát.

előtte 1 órával beöntés és még sose volt gond...

2017. jan. 1. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én mindig meglepődök, hogy valaki az étkezést ehhez igazítja :D
2017. jan. 1. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

amit akarsz. az emésztés ideje normális esetben 18-20óra.

szóval ha reggeli után kakilsz utána beöntesz,akkor este jól megpakolhatnak. biztosan nem a reggelítől lesz kulás a srác kukija. vagy nem lesz kulás.tudja fene hogy te hogy emésztesz.

2017. jan. 5. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!