Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek maradjon szőrös vagy "tegyem rendbe"?
Sziasztok!
Baratom azt mondta, hogy imadja ha szoros odalent es neki ez izgato. sot meg azt is kerte hogy ne is borotvaljam. De tegnap este valahogy azt mondta, hogy ha szeretnem akkor leborotvalhatom, de ahogy szeretnem... ezutan elbizonytalanodtam es nem tudom, hogy melyik tetszik neki jobban. Meg is kerdeztem tole, de nem valaszolt, "dontsek en".. igen, csak en neki akarok megfelelni, nem pedig magamnak, nekem pedig akarhogy jo. De nem tudom, hogy akkor most a szoros tetszik neki es hagyjam is igy? Vagy vagjam le? Ti mit tanacsoltok? Tudom hogy nem nagy dolog de tanacstalannak erzem magam...
Szerintem azért, mert így változatosabbnak gondolja. Ezért csináld meg úgy, ahogy gondolod és utána meg ha megkér, akkor úgy ahogy ő mondja. Én is szeretem, mikor nem egyforma állandóan.
F
Tedd rendbe
Gondolom a honaljad sem szőrös
Csináld most már végig! Növeszd meg neki teljesen! Ilyenkor van egy időszak, amikor nem olyan szép még. De h hagyod, akkor igazán sexy lesz a végredmény.
Amúgy bikinivonalat sem szeded? Mennyire nagy és milyen színű a bozontod? :)
35F
Nem értem. A barátod imádja, hogy szőrös. Te nyilván nem egyszer kérdezted, hogy biztosan nem baj-e. Nem volt. Végül a barátod azt kérdezte magától: annyiszor mondja, hátha azért, mert ő maga szeretné borotváltan, hát hadd legyen neki jó.
Most pedig el vagy bizonytalanodva...
Hagyd a francba, ne hozd szóba. Majd ha a barátod magától kéri, nem úgy, hogy leborotválhatod, hanem határozottan, akkor szedd le.
Minek bonyolítani az életet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!