Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Újrakezdés mindig rossz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrakezdés mindig rossz?

Figyelt kérdés

Szóval,hónapok óta nem beszéltem egy fiúval,aki egyébként maga volt a tökéletesség számomra,az a bizonyos "nagy ő", de nem alakultak jól a dolgok. Ő nem fogadta el igazán magát se aztán újra elkezdtünk dumálni,de ott már az volt az érzésem,hogy talán én jobban akarom. Eléggé csúnyán is váltunk el akkor.Ehhez képest most megint írt,kb fél évre rá,h felköszöntsön. Ezt minek értelmezzem?

Tudom,hogy nem jó 120x belemenni ugyanabba,de sosem éreztem senkinél azt,amit nála 😞

2022. aug. 12. 16:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Te ismered az illetőt, nem mi. Én valószínűleg belemennék, bár ennyi információ alapján nehéz, sőt, lehetetlen teljesen átlátni a szituációt.
2022. aug. 12. 16:32
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Hagyd a fenébe. Eleve nem alakultak jól a dolgok. Annak oka volt.

6 hónapig az sem érdekete élsz-e vagy sem. Ne haragudj, de azt a kapcsolatot minfig csak te akartad. Ő sosem. Sajnálom.

2022. aug. 12. 16:33
 3/15 A kérdező kommentje:

Nincs még szó igazából semmiről,csak én úgy gondolkodtam,h ha nem akarok az illetőtől semmit,elfeljtem,rá sem írok. Ehhez képest ő írt,persze lehet h jófejségből,nem tudom

Csak félek,hogy megint csalódok

2022. aug. 12. 16:34
 4/15 A kérdező kommentje:
#2es,lehet,hogy igazad van,de túlságosan bejön ahhoz hogy ezt lássam. Nem tudom mi lenne a jó
2022. aug. 12. 16:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok: csak illendőségből írt rád, nincs mögötte semmi. Kérdezte hogy vagy, mi van veled, vagy csak felköszöntött?
2022. aug. 12. 16:36
 6/15 A kérdező kommentje:
Eddig még nem,de én sem válaszoltam
2022. aug. 12. 16:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
2-es ismét: sajnálom, de túl sokat képzelsz a semmibe. Akin6 hónapig semmibe vesz, majd felköszönt, annak semmit nem jelentesz. Udvarias volt és ennyi. Max köszönd meg a felköszöntést, és ha visszaír, kérdezi hogy vagy, akkor sem mondom azt, hogy bármi komolyat is akarna tőled. Sajnálom, én így gondolom, ezt pedig tapasztalat alapján mondom neked.
2022. aug. 12. 16:41
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem az a baj,hogy 120x ugyan abba, hanem amikor azzal álltatják magukat az emberek, hogy "EZ VOLT A TÖKÉLY", közben nyilván valóan nem, le is írtad, az elvárás is kaka volt. Hazudsz magadnak, leírod azt is, hogy te jobban akartad, mint ő, bemesélsz magadnak valami fantáziát, holott mi a valóság? annyit tudunk, hogy felköszöntött. Ez nem szerelmi vallomás, és nem újrakezdési ígéret. Én a helyedben nem tennék semmit, ha akar téged ő dolgozzon meg érte. Én a szavaid alapján azt érzem, hogy ő vette félvállról ezelőtt a dolgokat, és most is te pattogsz ezen, ő nem. Lazuljá le, és ne erőltesd. Ne fantáziálgass bele a dolgokba olyasmiket amik nincsenek ott. Lehet csak áll a farka, beizzít pár nőt talonba, hátha valakiből lesz valami.

L

2022. aug. 12. 16:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
8-as ez a homoszexuális kategória, tehát egy meleg semmilyen nőt sem fog talonban tartani mert meleg!
2022. aug. 12. 16:45
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
Ezer bocsánat, cseréljük ki férfira.
2022. aug. 12. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!