Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Újrakezdés mindig rossz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrakezdés mindig rossz?

Figyelt kérdés

Szóval,hónapok óta nem beszéltem egy fiúval,aki egyébként maga volt a tökéletesség számomra,az a bizonyos "nagy ő", de nem alakultak jól a dolgok. Ő nem fogadta el igazán magát se aztán újra elkezdtünk dumálni,de ott már az volt az érzésem,hogy talán én jobban akarom. Eléggé csúnyán is váltunk el akkor.Ehhez képest most megint írt,kb fél évre rá,h felköszöntsön. Ezt minek értelmezzem?

Tudom,hogy nem jó 120x belemenni ugyanabba,de sosem éreztem senkinél azt,amit nála 😞

2022. aug. 12. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszélj vele, aztán meglátjátok.
2022. aug. 12. 21:37
 12/15 steven95 ***** válasza:
100%
Tudja, hogy mit érzel? Mert a legjobb lehetőséged az hogy elmondod neki nyíltan! :) Annyira félsz, hogy nem azt gondolja amit szeretnél hogy gondoljon, így inkább nem is akarod tudni? Dehogynem, tudni akarod...
2022. aug. 12. 21:44
 13/15 Gooboy37 ***** válasza:
100%
Nem igazán lehet tudni,valószínű bizonytalan a másik fél és nem tudja mit akar szerintem nem érdemes elfelejteni
2022. aug. 13. 05:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy magamra maradok a véleményemmel, de soha senkinek nem adtam és nem adnék még egy esélyt. Én sem kérnék senkitől.

Ami volt elmúlt - főleg, ahogy elmúlt. Sem exnek, sem barátnak nem érdemes új esélyt adni.

Nekem ebből sosem volt gondom, ellenben azokkal,akiket ismerek és ki-be jártak egymás életében. Ott aztán volt gond,és szerintem csak megszokás, vagy valamilyen értelemben vett fuggés tartja őket össze.

Tudok olyan párról,akik másfél év alatt többször is szakítottak,békultek, újrakezdtek ,és biztos vagyok benne,hogy mindketten lelkileg nem stabilak,nem tudják mit akarnak.Illetve "hatalmi" harcok vannak,ki tesz többet a kapcsolatba.

És ekkor már megette a fene az egészet.

Nehéz szívvel, az igaz - de senkit nem szabad visszaengedni.Főleg nem hosszabb idő után ! És ezzel sok ember egyetért, akikkel beszélgetni szoktam !

2022. aug. 13. 06:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat
2022. aug. 16. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!