Tudom, hogy rossz irányba megy az életem és megbetegít. Hogyan építsem fel újra, merre induljak el, hogy az életem ne romboljon le engem, hanem megéljem egy jobb minőségben?
Szerezz barátokat, barátnőket, akiknek a társaságában majd jól érzed magad. Nincs unokatestvéred, akivel együtt lehetnél itt-ott?
A pszichológust ne hagy ott, mert több beszélgetés kell, mire (egyrészt) Te teljesen feloldódsz előtte, mindent lemondasz neki, másrészt idő kell, amíg "beléd lát".
Jót tesz a sport (beszéld meg egy kardiológussal, de legalább a háziorvosoddal), meg jót tesz bármilyen hobbi. A menedzsereket fogadd el akkor is, ha idegesítenek, mert nem hiába vanank a cégnél.
1. Fogd össze a családot te! Ennek anyukád is nagyon örülne.
2. Aki nálunk most járólapozza le az emeleti előteret az mérnök volt egy nagy autógyárnál. Most burkoló. Azt mondta h 100 ezerrel keres csak kevesebbet de az összes stressz megszűnt az életében... Talán neked is kétkezi szakma kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!