Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hosszabb kapcsolat után mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb kapcsolat után mikor jön el az idő nyitni egy másik felé?

Figyelt kérdés

Sok éves kapcsolatom volt, de már két éve véget ért. Utána sokáig hiányzott még Ő, majd Valaki. De egy ideje mintha jobb lenne már egyedül, nem vágyom kapcsolatra. Nem, alkalmira meg pláne nem. Változhat ez, vagy meg fogok békélni a jelenlegi helyzettel?

49f

2022. febr. 4. 10:29
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
82%

Nekem négy év ért véget.

Két és fél év padló, utána társkeresés,ismerkedés.

Eredmény sejthető.

Vagy a véletlen hoz valakit,vagy megbékélés a szingliséggel.

2022. febr. 4. 10:51
 2/42 A kérdező kommentje:
Köszi, kb. erre számítottam, számítok.
2022. febr. 4. 10:53
 3/42 anonim ***** válasza:
82%

1-es vagyok. Nem Rád írtam az utolsó mondatot Kérdező!

Magamra értem.

Neked kívánok még szerető Társat!

2022. febr. 4. 10:55
 4/42 A kérdező kommentje:
Köszi, de értem én, és hasonlóan érzem/gondolom, sajnos teljesen igazad van. ;)
2022. febr. 4. 11:00
 5/42 anonim ***** válasza:
86%

Már másnap mentem, kutyaharapást szőrével.

Új embereket kell megismerkedni együtt kirándulni, élményeket gyüjteni a MÁBAN ÉLNI, nem a múltban.

Ettől még hiányzott az ex, de ha csak ülök Othon és sirdogálok még rosszabb.

Tudom ezt sokan megveti, az ő dolguk.

Nagy szerelmet meg, nem tudtam felejteni így se fél év után, hát Visza szereztem.

2022. febr. 4. 11:58
 6/42 anonim ***** válasza:
80%
Hát ilyen kitartás mellett nem csodálom, hogy nem találtok senkit. Minden látszik az ember kisugárzásán. Nekem sem kéne ilyen ember. Nem bántásból írom természetesen, de szerintetek kinek kéne rinyáló, picsogó emberek párként? Ugye, hogy senkinek. Tessék először saját magatokat rendbe tenni. Egyedül nem megy, ott van szakember.
2022. febr. 4. 12:00
 7/42 A kérdező kommentje:

Másnap legföljebb kefélni lehet menni. De ebben a formában sose vágytam rá.

Ha rinyálást látsz abban, hogy nehezen zár le valaki egy kapcsolatot, akkor valószínű sose volt kapcsolatod, vagyis az nem az volt. Vissza meg sohase mennék oda, ahol átvertek.

2022. febr. 4. 12:21
 8/42 anonim ***** válasza:
78%

Ne is menj vissza,vissza"szerezni" tárgyakat szoktak .

Aki visszakuncsorog és akit vissza lehet édesgetni,vagy "venni"..az annyit is ér lelkileg.

2022. febr. 4. 12:24
 9/42 anonim ***** válasza:
21%

7#8

Begbocsátás?

Igen, ha ez nem megy magatokkal se vagytok tisztában.

Egyedül maradtok, de ezzel nincs semmi baj, jobb mindenkinek így.

Maradnak az eladók az üzletekben akiket nyaggathatok ők kénytelenek leszek elviselni titeket, más nem fog ❣️

2022. febr. 4. 12:30
 10/42 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező volt 5 éves kapcsolatom. Tudom, hogy miről beszélek. Az, aki évek után sem tudja lezárni, az keressen fel szakembert. Ott azért vannak mélyebb próblémák is a gondolkodással meg a személyiséggel. Pontosan tudom, hogy miről beszélek, épp ezért írtam, hogy először talán magatokat kéne rendbe tenni, mert így ne csodálkozzatok, ha nem kelletek senkinek. Az meg már megint csak gáz, hogy én 27 éves fejjel felnőtt emberként gondolkozok egy 49 évessel szemben. Tessék fejleszteni magadat, mert ez nem megoldás, amit csinálsz.
2022. febr. 4. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!