Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hosszabb kapcsolat után mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb kapcsolat után mikor jön el az idő nyitni egy másik felé?

Figyelt kérdés

Sok éves kapcsolatom volt, de már két éve véget ért. Utána sokáig hiányzott még Ő, majd Valaki. De egy ideje mintha jobb lenne már egyedül, nem vágyom kapcsolatra. Nem, alkalmira meg pláne nem. Változhat ez, vagy meg fogok békélni a jelenlegi helyzettel?

49f

2022. febr. 4. 10:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez igaz, szerintem nem mindig rossz a változás, van, ami előre viszi az emberiséget.

Ezt is jól látod. Ki tudja, lehet. Bár láttam pár disztópiás filmet, annyira nem jött be. Igyekszem ezt is a helyén kezelni. És, ha tehetem kimegyek a természetbe, sokkal jobb, olyankor még zenét se hallgatok. Olvasni is szeretek.

Jól teszed, sose add fel, az életben annyi szépség van. Az egyik hobbim ezeket lefotózni.

Jó hozzáállás! 😊

2022. febr. 4. 16:28
 32/42 A kérdező kommentje:

Valahol már jócskán ott vagyunk abban a jövőben sajnos. Pláne a meta amit tervez, hááát...

A természetben nem is kell zene, ami ott van - akár a csönd is - maga a zene. Ezt pedig képben megörökíteni is csodás dolog. Én is nagyon szeretek 'rácsodálkozni' a szépségére, és néha próbálom megőrizni is fotóval, még ha amatőr módon is. Örülök, hogy van még, aki meglátja a hétköznapi csodákat! 😚

2022. febr. 4. 16:33
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Igaz a Tesla autói, ha követed ezeket.

Na az kimaradt.. lehet nem is baj.. akkor utána nézek.

Ugye, ott maga a természet a zene, imádom és kikapcsol, madarakat hallgatni, ha úgy alakult kutyát sétáltatókkal is beszélgettem. Szeretnek a kutyák, bár az egyikük, úgy mutatta ki, hogy ő a főnök - ezt később a gazdája mondta; háttal álltam és hallottam, közeledik valami, annyi időm volt csak, hátra néztem és betámasztottam a lábam, így nem lökött fel, de megéreztem. Rá nem sokra, már háton fekve volt és simogattam, örült nagyon.

Volt, hogy csak ültem magamban elgondolkodva és azt vettem észre, odajött egy kutyus, megérezte, hogy szükségem van rá. Amelyik már ismer és meglát boldogan jön hozzám, kivéve, ha pórázon van, ált. akkor közelebb engedik.

Igen, bár nem mindig adja vissza a kép, pl. naplementét, láttam már vadnyulat, fácánt, őzet. Egyszer karnyújtásnyira ért ki elém az őz, hallottam a bozótosból, de erre még én sem számítottam, némán álltam és rám nézett, pár pillanat és már tova is tűnt.

Örülök, hogy te is észreveszed, lefotózod.

Pár képemre, azt mondták nagyon jól sikerült elkapni a pillanatot.

Én is örülök, ilyen vagy. Köszönöm szépen, jól esik! 😚

2022. febr. 4. 16:52
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Most jutott eszembe az instán és messengeren jött velem szembe a Meta, de ennyi..
2022. febr. 4. 16:58
 35/42 A kérdező kommentje:

Az állatok még ösztönösen megérzik a másikban a jót! Nekünk meg mennyit kell ehhez kommunikálni, itt is. :)

Én ilyen helyen élek és imádom. Tényleg sokszor nem annyira hiányzanak ebből az idillből az emberek. Lehet ezért nehezen engedek közel bárkit is, mert egyrészt ezeket nem is értékelik, másrészt nehéz olyanra akadni, aki hasonlóképp látja. Egy olyan csodás pillanatot is, amit Te megörökítesz, lehet ott és úgy szépnek lát, de odakint nem venné észre.

De örülök, hogy ezen a felületen is van ritka kivétel, aki manapság már szinte kincs! 😌

2022. febr. 4. 16:59
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztaltam, tetszett is. Igen van benne valami, igaz valamiért hozzám odajönnek utcán, boltban is, azt mondják a tekintetem barátságos és a kisugárzásomon is érződik. Közvetlen is vagyok, kiskorom óta, a sok csalódás ellenére is.

De jó neked, éltem falun is és gyerekkoromban nyaranta a Balatonnál. Ugye, sokszor rossz volt, mikor el kellett jönnöm a természetből. Elképzelhető, közel én se engedek, bármiről elbeszélgetek, de egy határ, amit nagyon kevés embernek lehet és azt se mindig.

Jól látod, hogy vannak, akiket nem érdekel és tényleg nehéz. Köszönöm szépen, kedves Tőled, igen.

Én is örülök, ha ritka is, de van, igen, ezt már más is mondta, de jól esik! 😌

Reggel azon gondolkoztam mit hozhat ez a nap, most már tudom.

2022. febr. 4. 17:18
 37/42 A kérdező kommentje:
Hát, igen, egy igazi angyal idetevedt erre az oldalra. Véletlenek pedig nincsenek. ;)
2022. febr. 4. 17:22
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Oh basszus, kedves vagy, nagyon szépen köszönöm! Nem nagy képűségből, ezt is mondták már. Igen, pont ezt szoktam mondani, minden okkal történik. ;)
2022. febr. 4. 17:33
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Kívánom a Kérdezőnek, hogy ilyen szimpatikus társat találjon, mint ez a "kis angyal ".

Szimpatikus ember, szereti a természetet és nagyon jó a kisugárzása,ez pedig attól van, hogy jólelkű és kedves. Gondolom, az említett csalódásai is ezért lehettek...

Mindketten találjátok meg,aki vár a hűségetekre és a mosolyotokra !

2022. febr. 4. 18:55
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

De kedves vagy, köszönöm, jól esik.

Igen jól látod, és részben emiatt is voltak csalódások, de más miatt is.

Köszönöm szépen!

2022. febr. 4. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!