Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok... Hosszab kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin_Wendell_Crumb kérdése:

Csajok... Hosszab kapcsolatban mi az, amivel a pasid még mindig könnyen fel tud izgatni?

Figyelt kérdés

Fontos a dolog, hogy hosszab kapcsolatrol van szó, nem a kezdeti óránként dugunk időszak!

Mi az, amivel a pasid, férjed... Elindítja az agyad, es dugni támad kedved vagy csak, hogy spontán leszopd?

Milyen ruha, helyzet, viselkedés, alkalom?

2022. febr. 3. 09:01
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Hosszabb * javítottam :)
2022. febr. 3. 09:05
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Ruha:- szürke melegítő pl de ezt nem kell szerintem megmagyarázni, hogy miért 😃

Vagy pl ha öltönyben van, vagy full feketében esetleg bordzseki bakancs ezek számomra nagyon szexik.

Helyzet:- táncolás közben esetleg mert ugye akkor osszesimul a két test, vagy filmezes közben osszebujva

Viselkedés:- ez nálam kicsit összetett de engem nagyon felizgat ha sokat hummog úgymond, nem durván de megmondja, hogy mit csináljak adott helyzetekben, olelgetos típus, ha tipikus pimasz flortolos.

Alkalom:- kifejezetten nincs ehhez alkalom mert bárhol felizgulok ha ezek megvannak amiket leírtam vagy csak nagyon tetszik a párom és már a látványara is

2022. febr. 3. 09:07
 3/14 anonim ***** válasza:
8%
Pl amikor megtudtam hogy hatósági áras lesz a farhát az felizgatott.
2022. febr. 3. 09:13
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Engem az izgat fel igazán, ha én csábítom el őt. Sokkal jobban felizgulok mint mikor ő próbál meg engem elcsábítani.
2022. febr. 3. 09:34
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Akármikor, akármi. Köztünk évek után is elég jó a kémia. Otthoni ruhában punnyadás közben is meg tudjuk egymást kívánni, elég pár érintés, vagy az illata. Persze egy jó ing szexi, de nekem az is elég, ha zuhanyzás után törölközőben jön ki a fürdőből. Viselkedésre nem tudom megmagyarázni, az tetszik, amilyen.
2022. febr. 3. 09:46
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Az a tudat,hogy kíván engem.
2022. febr. 3. 09:55
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Azzal, hogy még mindig olyan úriember, mint az elején. Mindenben segít, támogat, őszinte és mély beszélgetéseink szoktak lenni. Meg szokott lepni apróságokkal és sokat nevetek vele. Ezek miatt pedig elég ránéznem és máris beindulok. Legszexibb akkor szokott lenni, mikor főz. Na olyankor nem bírok nem oda suhanni és letérdelni elé egy kicsit
2022. febr. 3. 10:05
 8/14 anonim ***** válasza:
94%

#4 vagyok

Az illatára, a saját bőrének illatára tudok még beindulni.

2022. febr. 3. 10:40
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

Sok dologgal. Ezek azok:

- Inget visel

- Alsógatyában kijön vizes hajjal a fürdőből

- Elkezd simogatni, maszírozni, megölel stb.

- Amikor csak random megölel, elkezd fogdosni. Ez fordítva is igaz.

- Amikor főz. Olyankor mindig elkezdem tapizni és a vége vagy egy kis orál vagy szex a konyhában.

2022. febr. 3. 10:43
 10/14 anonim ***** válasza:
19%
Pénz :)
2022. febr. 3. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!