Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb kapcsolat után mikor jön el az idő nyitni egy másik felé?
Sok éves kapcsolatom volt, de már két éve véget ért. Utána sokáig hiányzott még Ő, majd Valaki. De egy ideje mintha jobb lenne már egyedül, nem vágyom kapcsolatra. Nem, alkalmira meg pláne nem. Változhat ez, vagy meg fogok békélni a jelenlegi helyzettel?
49f
"Nem tudod megváltoztatni a korod,az arcod,a farkad méretét. E három a döntő ma a "társ" iránti igényekben.Huszonéveseknél is,de sajnos idősebbeknél is."
Már nem azért, aki ezek alapján választ magának párt, azt nem lenne egyszerűbb kikukázni? Nem is értem a problémát. Legalább előbb kiderül, hogy nem lehet semmi köztetek. Kor mit számít? Ezt sem értem. Talán a saját korosztályban kéne keresgélni és máris nem lesz probléma. Vagy tényleg valaki azt gondolja, hogy majd harmóniát ki tud alakítani 10-20 évvel faiatalabb vagy idősebb emberrel? Elég sok az élettapasztalatlan ezek szerint. Teljesen más generációk más érdeklődési körök. Hosszútávon ez a kapcsolat halálát okozza. Nem egyértelmű? Józan paraszti ésszel ezt fel kéne fogni.
"És akasztotta már fel magát 29 éves kollégám,mert az 55 éves barátja a saját közös lakásban csalta meg egy 17 évessel."
Tudod, a hasonló a hasonlót vonzza. Mit keres egyáltalán együtt egy 29 éves egy 55 évessel? A 29 éves pedig egy társfüggő volt és depressziós, aki egy tapasztaltabb pótapára vágyott, mert nem kapta meg otthon. Az, aki 55 évesen 29 évessel kezd kapcsolatot, az ugyanúgy mentálisan sérült, mint a 29 éves. Ez számomra inkább szomorú, ezért kéne fejleszteni az oktatást is. Végre felhívni a figyelmet a mentális egészségre is, mert az ebben az országban még gyérebb, mint a fizikai egészség.
"Remélem, ez mutatja,hogy nem kor, hanem mentalitás kérdése."
Egy 80 éves is lehet leragadva egy gyerek szintjén, csak mondom. A felnőttséget nem a kor határozza meg, hanem a gondolkodás. Az, aki 55 évesen ki tud jönni egy 29 évessel hosszú távon, ott azért vannak ám elmaradások. Persze már ebből le lehetett szűrni, hogy a papának csak b*szásra kellett a srác. És mivel a srác súlyosan lelki sérült volt(ezért lett öngyilkos), ezt ő szépen ki is használta és az ujja köré csavarta. Nem feltétlenül szándékosan, lehet ez tudatalatt is. Számotokra ez nem szomorú, meg gáz? Vagy nem értem, hogy ennyire nem veszitek észre a fától az erdőt.
Fejleszteni magát mindenki tudja magát, nem véletlenül írtam, hogy akkor tessék szakember segítségét kérni, ha nem megy egyedül. Az nem szégyen, de segítséget is mindig hiteles embertől kell. A picsogás meg a rinya viszont nem fogja megoldani a problémákat és önbizalmat sem fog abból senki sem szerezni. Aki egyébként egyedül nem boldog, az mással sem lesz az. Hasonló a hasonlót vonzza. Mentális sérült mindig mentális sérültet fog maga mellé találni. Ahogy egy egészséges mentalitású egy hozzá hasonlót, mivel az ellenkezőjét nem fogják eltűrni.
Bocsi, hogy nőként válaszolok, csak a kérdező válaszait olvastam, az is elég beszédes volt.
Ahogy átjött, most jól meg vagy és még lehet változhat, de ez is sok mindentől függhet, mert előre nem tudhatod, mit hoz az élet.
Azt szoktam mondani az egyedüllétet választod.
Időbe telt nekem is, bár a magánnyal nem számoltam. Néha jobb, igaz az esték és a reggelek, előfordul, hogy rosszabb.
A hozzáállás és a rugalmasság is jó, ha az elveiddel megegyezik és jól érzed magad az életben.
Arra jöttem rá, hogy ha lenne párkapcsolatom, nyitott lenne, már csak azt tudom elképzelni, ahogy telt az idő.
És függ attól is, ki mennyire társasági ember, van-e olyan dolog az életében, ami úm. kitölti és nem viseli meg a magány. Ha fel tudja találni magát és kikapcsol az is jó.
Lehet most ez kell neked és jól vagy így. Később lehet, más igényed lesz.
Szívesen kérdező. ;) Ismerős azért írtam így, ezek szerint te is ilyen ember vagy.
Igen gondoltam, az nem mindenkinek megy és ezzel semmi bajom. Még az is jó, ha van, akivel el tudsz menni programokra. Remélem sikerül. Igen részben ismerős ez is, bár nekem kis szerencse, de akadt a közelben is.
Szerintem igen, meg lehet ez is. Csak tartsd nyitva a szemed és legyél nyitott.
Amúgy szimpatikus a hozzáállásod, ami lejött az írásodból.
Kérdező
Önsajnálat nagyon édes nektár ami finom, és jól el lehet vele lenni.
De te döntöd el mikor elég belőlle, vagy ezt szopogatod hátralévő életedben.
Sajnos manapság már kevés Ember van. Sokan az azonnali kielégülést keresik (nemcsak a szexben), de egy poszt alatti like-ok száma többet ér akkor és most, mint egy kialakítandó személyes barátság/kapcsolat, amihez idő és energia kell.
De látom, azért vannak még kivételek! 💝
Szerintem ez csak részben igaz, azért vannak, kevesen, de vannak. Igen tudom jól, tisztában vagyok ezzel is, látom is. Mi vis te és én is másban nőttünk fel, nekünk ott volt a természet, barátok, személyes kapcsolatok. Mára alig van.
Ezt jól látod.
Oh köszönöm szépen! 💝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!